Címlap » Balesetbiztosításról röviden

Belépve:

Balesetbiztosításról röviden

A balesetbiztosítás a biztosítók által igen régen művelt, közkedvelt biztosítási forma. Megköthető önállóan is, de jellemző, hogy más termékek részeként is megjelenik. Így például részét képezi a casco, a lakás- és az utasbiztosítási szerződéseknek is.

Sokan azonban – főleg az utasbiztosítások esetében – félreértik a balesetbiztosítás lényegét. Amit az emberek az utasbiztosításban balestbiztosításnak gondolnak, az valójában nem az, hanem az orvosi (és kórházi, mentési, szállítási, stb.) költségek megtérítése. A balesetbiztosítás valójában egy másik részelem, amelyik ugyanúgy működik, mint más módozatoknál: múló, vagy maradandó egészségkárosodás esetén előre meghatározott, fix összegeket térít, függetlenül az egyéb körülményektől.

Természetesen a kiegészítő elemek is ugyanúgy előfordulhatnak az utasbiztosításokban, így például szerepelhet a szerződésben napi térítés a kórházi ápolás, vagy a munkaképtelenség esetére. Azonban ezekre is jellemző, hogy a szerződés szerinti, előre meghatározott összegeket téríti a biztosító, akár több a ténylegesen felmerülő költség vagy kiesés, akár kevesebb.

Online ügyfélszolgálat

Az online biztosítás előnyei

  • vezető biztosítók ajánlatai egy helyen
  • online kedvezmény
  • szakértő segítség a választásban
  • nem kell sehová sem elmennie
  • díjmentesen intézzük biztosítását
  • árgarancia

Egyszerű, gyors, kényelmes... online biztosítás.

 

Elérhetőségeink

Tel: (06 1) 999 7575
Fax: (06 1) 999 7576
kapcsolat@biztositas.hu

Keresés az oldalon