Autómentés Autómentés, szállítás 0-24
Igényelhető szolgáltatás: Jármű elszállítása, ellenőrzött megbízható szolgáltató partnerünk által bel- és külföldön. Járművét a megjelölt helyre szállítjuk és kérésére tároljuk is.

A mentés várható költségéről a telefonhívás alkalmával tájékozódhat.
Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

A szolgáltatás igénybe vételéhez
töltse le ingyen alkalmazásunkat!Helyszíni autójavítás Helyszíni autójavítás 0-24
Igényelhető szolgáltatás: jármű helyszíni javítása ellenőrzött, megbízható szolgáltató partnerünk által (Sárga Angyal szolgáltatás). Akkumulátor segélyt is itt igényelhet, új akkumulátorát be is szereljük.

A szerelés várható költségéről a telefonhívás alkalmával tájékozódhat.

Szélvédő javítás Szélvédő javítás
Igényelhető szolgáltatás: üvegfelületek javítása, cseréje ellenőrzött, megbízható szolgáltató partnerünk által, javítási garanciával. A javítást akár a helyszínre kiszállva is elvégezzük!

A javítás várható költségéről a telefonhívás alkalmával tájékozódhat.

Szerviz és állapotfelmérés Szerviz, állapotfelmérés
Igényelhető szolgáltatás: szerviz, állapotfelmérés, ellenőrzött és megbízható szolgáltató partnerünk telephelyén, az ország 46 pontján, időpontfoglalással.
A szolgáltatás várható költségéről a telefonhívás alkalmával tájékozódhat.

Műszaki vizsga
Igényelhető szolgáltatás: műszaki vizsga és felkészítés, ellenőrzött és megbízható szolgáltató partnerünk telephelyén, az ország 46 pontján, időpontfoglalással.

A műszaki vizsga és felkészítés várható költségéről a telefonhívás alkalmával tájékozódhat.

Eredetiség vizsgálat Eredetiség vizsgálat
Igényelhető szolgáltatás: eredetiség vizsgálat ellenőrzött és megbízható partnerünk telephelyén az ország 46 pontján, időpontfoglalással.

Az eredetiség vizsgálat várható költségéről a telefonhívás alkalmával tájékozódhat.

Autópálya matrica Autópálya matrica
Igényelhető szolgáltatás: Vásároljon autópálya matricát egyszerűen, gyorsan és kényelmesen! Külföldre, vagy vidékre utazik? 10 napos, vagy éves matricára van szüksége? Motorral, vagy tehergépjárművel közlekedik? Megyei, vagy országos matricát venne? Válassza ki az Ön számára megfelelő matricát nálunk!

Üzemanyagkártya Üzemanyag kedvezménykártya
Igényelhető szolgáltatás: ügyfeleink által díjmentesen használható Flotta Plus – Biztosítás.HU törzsvásárlói kártya. A kártya igénylése kizárólag a BizHU-HELP 0-24 mobil applikációból lehetséges. Kérjük, hogy töltse le applikációnkat a kártya megrendeléséért!

Sofőrszolgálat 0-24 Sofőrszolgálat 0-24
Szolgáltatásunk: sofőrszolgálat igénylése Budapest egész területén a városon belül és vidéki célállomással is a nap 24 órájában, a hét minden napján. Hívjon autójához sofőrt, ha valamilyen körülmény nem teszi lehetővé az Ön számára, hogy vezessen (pl. alkohol fogyasztás).

Reptéri parkolás 0-24 Reptéri parkolás 0-24
Szolgáltatásunk: kül- és beltéri parkolási lehetőség őrzött létesítményben, ingyenes transzferrel, Ferihegy közelében, a hét bármely napján.

Adás-vételi tudnivalók Adás-vételi tudnivalók
Igényelhető szolgáltatás: aktuális adás-vételi szerződés elküldése emailben az Ön által regisztrált email címre. Eladók, vevők tudnivalói, feladatai az adás-vétel kapcsán. Hasznos tanácsok szakértőinktől.

<< vissza - Applikációnk bemutatására

FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Vissza a lap tetejére