AGIP kedvezménykártya tájékoztató - Újabb kedvezmények

Az AGIP-Biztosítás.hu Flotta Plusz kártyával mostantól az üzemanyag mellett új kedvezményeket is igénybe vehet kártyájával!

Mol-Biztosítás.hu kedvezménykártya információ

Speciális akció a MOL töltőállomásokon

A "Vigyen fényt az éjszakába a MOL-lal!" akció keretein belül kedvezményes VARTA termékek megvásárlását kínáljuk fel vásárlóink részére.

Júliustól a Biztosítás.hu – MOL Green kártya engedménye 7,8 Ft/l

Az akciós időszak április 30-án véget ért, de a Biztosítás.hu flotta üzemanyagfogyasztásával elérte, hogy továbbra is kedvezményesen tankolhat, így júliusban literenként 7,8 Ft-tal olcsóbban tankolhatnak üzemanyagkártyájukkal.

MOL Mosatási Engedmény

Mosatási akció MOL-Biztosítás.hu Green kártyás ügyfelek részére!

MOL-Biztosítás.hu Green kártyás ügyfeleink 2012. június 1. és augusztus 31. között a kijelölt MOL-töltőállomásokon* - Green kártyával történő fizetés esetén - bármely gépi mosás árából 20 %-os engedményt kapnak. (Az engedmény az ügyfél Green számláján 3 munkanapon belül kerül jóváírásra.)

Májustól a Biztosítás.hu – MOL Green kártya kedvezménye 7,1 Ft/l

Az akciós időszak április 30-án véget ért, de a Biztosítás.hu flotta üzemanyagfogyasztásával elérte, hogy továbbra is kedvezményesen tankolhat, így májusban literenként 7,1 Ft-tal olcsóbban tankolhatnak üzemanyagkártyájukkal.

Hetet egy csapásra nyereményjáték - Nyereményátadó

Lezárult a Biztosítás.hu Kft Téli nyereményjátéka, nyertesünk Dutkay Péter egy Wellnesshétvégével és 100.000 Ft értékű Média Markt utalvánnyal lett gazdagabb. Mégegyszer gratulálunk neki! :)

Utolsó napok az utolsó kampányban

Már csak pár nap van hátra az idei kötelező kampányból, melyben - a biztosítók és az alkuszok egyöntetű véleménye szerint is - utoljára spórolhatnak jelentős összegeket az autósok. A Baleseti Adó véglegessé válása miatt, a hagyományosan a legtöbb váltót hozó utolsó hét, akár több százezer váltót és rekordösszegű megtakarítást hozhat - a Biztosítás.hu internetes portál szerint.

Biztosítási hírösszefoglaló - 39. hét

Az online alkuszoknál rengeteg tapasztalat halmozódott fel azóta, hogy a biztosítás kötések színtere egyre inkább áthelyeződik az internet világába.

Biztosítási hírösszefoglaló - 38. hét

A 2010. január után vásárolt autók kötelező gépjármű-felelősség biztosításának évfordulója már nem december 31., így ők a nagy novemberi kampányból kikerülnek.

Biztosítási hírösszefoglaló - 37. hét

Forrong a lengyelországi bróker éra…35 biztosítási bróker pert indított az RSA Group tulajdonában levő Link4 biztosító ellen.

Biztosítási hírösszefoglaló - 36. hét

A mezőgazdasági géptörési biztosítások terén, hasonlóan a CASCO piachoz, a konstrukciók díjai között akár kétszeres különbség is előfordulhat.

Biztosítási hírösszefoglaló - 35. hét

Az egyik hazai nagy biztosító felmérése szerint amellett, hogy a magyar lakóingatlanok mintegy háromnegyed biztosítva van, az alulbiztosítottság aránya még mindig nagyon alacsony.

Biztosítási hírösszefoglaló - 34. hét

2012. december 21-ével érvényét veszti az, a biztosítási szakmában használt több, mint 200 éves gyakorlat, mely szerint a biztosítók megkülönböztetik a nemeket, ami például eltérő díjszabásban nyilvánul meg.

Biztosítási hírösszefoglaló - 33. hét

Július hónap mozgalmasnak bizonyult a biztosítók számára a lakásbiztosítási kárbejelentések szempontjából.

Biztosítási hírösszefoglaló - 32. hét

Külföldön bevett gyakorlat idegen országokba utazás esetén utasbiztosítás kötése. Ezzel a magyarok nagyrésze is tisztában van, azonban még mindig kevesen biztosítják be magukat a nyaralásuk idejére.

Biztosítási hírösszefoglaló - 31. hét

Az egyik gazdasági napilap több szakembert szólaltatott meg egy, az általa leközölt cikkben, melynek témája az életbiztosítási piac jelenlegi helyzete.

Biztosítási hírösszefoglaló - 29. hét

Az egyik hazai internetes biztosító a napokban közzétett európai körképéből kiderül: a magyarok a középmezőnyben, azon belül is az igényesebb szegmensben találhatóak lakásbiztosítás szempontjából.

Mennyibe kerül valójában? - Slágertéma az utasbiztosítás

Naponta jelennek meg hírek, miszerint hatalmas kockázatnak tesszük ki magunkat, ha utasbiztosítás nélkül indulunk nyaralni. Az egyes utasbiztosítások árának és szolgáltatásainak különbségéről azonban szinte semmit sem tudunk, pedig jelentős eltérések vannak utasbiztosítás és utasbiztosítás között. Ebben a kérdésben segít eligazodni a Biztosítás.hu sajtóközleménye.

Biztosítási hírösszefoglaló - 28. hét

Az életünk folyamán sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor meg kell védenünk magunkat jogi szempontból. Az egyik leggyakoribb ilyen esetet, szakkifejezéssel élve, passzív státusznak hívják.

Biztosítási hírösszefoglaló - 27. hét

Az OEP adatai alapján 2010 első félévéhez képest csökkent az Európai Egészségbiztosítási Kártya (EEK) igénylések száma.

Biztosítási hírösszefoglaló - 26. hét

Az Autós Nagykoalíció és a MABISZ július 5-én együttműködésük alapjául egy dokumentumot írt alá, melynek egyik sarkalatos pontja egy, a gépjárművek előéletét nyomon követő, lekérhető adatbázis létrehozása.

Biztosítási hírösszefoglaló - 25. hét

2010 rekordévnek számít a lakásbiztosítási kárkifizetések terén. A MABISZ adatai szerint ez az összeg tavaly elérte a 25 milliárd forintot, ami jelentősnek mondható, ha szembeállítjuk a biztosítók 2010. első félévi adózás utáni összbevételével (élet és nem-élet ágakat összegezve), ami 27 milliárd volt.

Biztosítási hírösszefoglaló - 24. hét

A múlt héten kiadott új NGM rendelet értelmében ezentúl kizárólag elektronikus úton zajlik majd a biztosítók közötti adatforgalom a kártörténeti nyilvántartás rendszerében.

Biztosítási hírösszefoglaló - 23. hét

Az autólopások statisztikáját tekintve elmondható, hogy Budapest és Pest megye jár az élen országos szinten, itt történik ugyanis az összes lopás 74%-a. A lopáskárt csak a CASCO téríti meg, azonban az autósok csak mintegy ötöde rendelkezik ilyen biztosítással.

Biztosítási hírösszefoglaló - 22. hét

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. menedzsmentje azt a döntést hozta, hogy 2011. május 24-el kilép a MABISZ-ból.

Biztosítási hírösszefoglaló - 21. hét

A legnagyobb befektetési bankok, a Deutsche Bank , a Goldman Sachs és a JPMorgan Chase új üzletágba fogtak bele: emberi halálra szóló biztosításokkal kezdtek el foglalkozni.

Biztosítási hírösszefoglaló - 20. hét

Új tendenciák vannak kialakulóban a lakásbiztosítások piacán. Ennek kapcsán hívta fel a figyelmet a Genertel arra, hogy ezen biztosítások esetében nemcsak az árakat, hanem az egyes termékekhez kapcsolódó szolgáltatások körét is érdemes figyelni.

Motoros utasbiztosítás, Élesedő verseny

Indul az utazási szezon

A szezon kezdetével újdonságokkal tarkított éles verseny indul az utasbiztosításokat kínáló hazai társaságok között. Már 9 biztosítónál köthetünk - korábban elképzelhetetlennek tűnő – azonnali hatállyal induló utasbiztosítást és új termékként jelenik meg, a kifejezetten motorosoknak szóló speciális utasbiztosítás is – áll a Biztosítás.hu internetes alkusz legfrissebb közleményében.

Biztosítási hírösszefoglaló - 19. hét

Kevesen kötnek CASCO biztosítást Magyarországon – áll az egyik hazai internetes biztosítási alkusz közleményében.

Biztosítási hírösszefoglaló - 18. hét

A fogyasztók védelme érdekében a PSZÁF kiemelten figyeli az mlm (multi level marketing) alapú értékesítést az életbiztosítások terén.

FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Vissza a lap tetejére