Ahogy az már megszokott, ezen termékek esetében is sokféle különböző konstrukció közül lehet választani több, mint 30-féle bank kínálatából. Kalkulátoraink egyszerű, gyors és kényelmes összehasonlítást és vásárlást tesznek lehetővé, míg szöveges tájékoztatóink választ adnak a banki termékekkel kapcsolatos fontos kérdésekre, segítséget nyújtanak eligazodni a pénzügyek nem mindig egyszerű világában.

Milyen termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére?

Lakáshitel - Tudjon meg mindent a lakáshitelekről, az ingatlan fedezetről, a kedvező támogatási rendszerekről, előtakarékosságról, és igényelje az összehasonlítást követően az Ön számára megfelelő hitel konstrukciót!

Személyi kölcsön - Számos bank ajánlata közül választhat itt egy helyen. Emellett hitel kisokosunkkal, valamint egyéb szöveges segédleteinkkel könnyebben is boldogulhat a hitelfelvétel során, megismerheti lehetőségeit.

Bankszámla - váltás, nyitás, diák számla. Termékek, összehasonlítás, hasznos információk a kamatokról, kondíciókról. Kalkulátorunk segítségével Ön egyszerűen és kényelmesen találhatja meg az Ön számára kedvező konstrukciót.

Céges bankszámla - a vállalkozások életében nemcsak hogy kötelező, de a mindennapi ügymenetet nagyban megkönnyítő eszköz a vállalati számla. Persze nem mindegy, mennyiért. Keresse meg kalkulátorunk segítségével az Ön számára megfelelő bankot, terméket.

Lekötött betét - dolgozzon Ön helyett a pénze! Válasszon az együttműködő banki partnereink betéti konstrukciói közül és igényelje az Ön számára megfelelő terméket.

Lakástakarék - lakás célú előtakarékosságra válassza ki az Ön élethelyzetének megfelelő terméket. Olvassa el szöveges tájékoztatóinkat a konstrukciókról.

Hitelkiváltás - adósságrendezés, jelzálog, vagy jövedelem alapú termékek. Tegye rendbe pénzügyeit, válassza ki kalkulátorunk segítségével az Ön számára megfelelő konstrukciót.

Hitelkártya - válasszon több, mint 30 bank ajánlatából!

FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Vissza a lap tetejére