Oldalunkon néhány egyszerű lépésen keresztül megkötheti kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását.

Bejelentkezés

Bejelentkezés

Amennyiben Ön már igénybe vette portálunk szolgáltatásait, akkor lehetősége van bejelentkezni és ily módon korábban megadott adatai betöltésre kerülnek!

Adatok bekérése

Kgfb adatok bekérése

Első lépésként a biztosítási díj kiszámításához szükséges alapadatok megadása történik. A díjszámításhoz az Ön és a biztosítani kívánt gépjármű adatainak megadása, valamint az Ön által igényelt kedvezmények bejelölése szükséges. Az adatok megadásánál egy 2 szintű segítség rendszerrel és fontos információkkal támogatjuk ügyfeleinket.

Díjak összehasonlítása

Gfb díjak összehasonlítása

A megadott alapadatok segítségével kiszámítjuk Önnek a biztosítási piacon jelenlévő biztosítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait – figyelembe véve bónusz besorolását és azokat a kedvezményeket, amelyekre Ön jogosult – és egy jól áttekinthető, közös táblázatban ábrázoljuk az egyes biztosítók ajánlatait. A biztosításokat ár alapján rendezzük, hogy ezzel is segítsük Önt a választásban. A táblázat alapján könnyen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő biztosítást. Amennyiben lehetőség van rá, akkor az Ön autójára CASCO ajánlatot is adunk, lehetőséget biztosítva ezzel Önnek, hogy a GFB szerződése mellé CASCO-t is köthessen egy lépésben! Fontos: A GFB és a CASCO biztosítás más-más biztosítónál is megköthető, ehhez nem kell új kalkulációt végeznie, csak a legördülő menüből kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb Casco biztosítót!

Ajánlat készítése

Ajánlat készítés

A biztosítási ajánlat tartalmazza a szerződő és a személygépjármű adatait, valamint a biztosítás éves és gyakoriság szerinti díját. A szerződéskötéshez szükséges adatok megadása után elkészítjük Önnek a biztosítási ajánlatot.

Ügyfél tájékoztató

Ügyfél tájékoztató

A megadott adatok alapján elkészítjük Önnek a biztosítási ajánlatot, amit Ön le tud ellenőrizni, majd amennyiben egyetért annak tartalmával, kattintással el tudja fogadni azt. Természetesen az elfogadás előtt tájékoztatjuk az összes fontos feltételről és felhívjuk a figyelmét a lényeges részletekre.

Ajánlat elküldése

Az ajánlattételt követően küldünk Önnek egy e-mailt, melyhez csatolunk egy alkuszi meghatalmazást. Ezt kérjük, faxolja el faxszámunkra (06-1-999-75-76), amennyiben nem tud faxolni, kérjük, küldje el a postafiókcímünkre (Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. 1519 Budapest, Pf. 479.)

Mindezek után Ön már az új biztosítójától fogja megkapni a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának díjfizetéséhez és igazolásához szükséges dokumentumokat, postai úton.

Ajánlati igazoló

Az alkuszi meghatalmazás beérkezését követően e-mailben megküldjük Önnek az ajánlati tételről szóló igazolót. Ezt követően társaságunk a szükséges esetekben beszerzi a biztosító által kiállított fedezet igazolást. A biztosító pedig levélben küldi el Önnek a kötvényt és a befizetendő csekket.

FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Vissza a lap tetejére