ADATOK MEGADÁSA

Adatmegadás

Lakásbiztosítást oldalunkon keresztül néhány egyszerű és gyors lépésen keresztül Ön online megkötheti. Első lépésként az alapadatok megadását kérjük, amiből kiszámítjuk Önnek a lakásbiztosítási díjakat.

A kérdések felépítésénél figyeltünk arra, hogy biztosítások terén kevésbé jártas felhasználók is gond nélkül használhassák a rendszert. Ezért az adatok megadásánál ügyfeleinket egy 3 szintű segítség rendszerrel támogatjuk és fontos információkkal látjuk el.

Díjak és szolgáltatások

Díjösszehasonlítás

Az alapadatok megadását követően egy díjgrafikonon ábrázoljuk az egyes biztosítók lakásbiztosításának éves díját. Választását a biztosítások százalékos kiértékelésével igyekszünk könnyebbé tenni. Ebben minden biztosító értékelésre került a különböző veszélynemek alapján (elemi károk, üvegtörés, betöréses lopás stb.). Az így kapott százalékos értékek azt jelzik, hogy az elméletileg maximális pontszámhoz képest mennyit szerzett az aktuális biztosító. Az adatokat és a grafikonokat közös táblázatban tüntetjük fel, így könnyen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő biztosítást.


Szerződés adatai

További adatok, opciók megadása

Ezen a ponton a szerződéskötéshez szükséges adatok megadása történik. A szerződés megkötéséhez szükségünk van:

  • a szerződő adataira
  • a kockázatviselés helyére
  • a biztosítás tartamára
  • jelzálogjoggal terhelt ingatlan esetén a hitelszerződéssel kapcsolatos adatokra

Ezt követően kérjük, ellenőrizze e-mail címét és telefonszámát. Ez azért lényeges, mert a szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából a megadott elérhetőségeken keresztül tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot. Az adatok megadása után láthatja az ajánlati összesítőt. Amennyiben a feltüntetett adatok helyesek, a lap alján kattintással el tudja fogadni annak tartalmát. Ha módosítani szeretné ajánlatát, a „Vissza” gombra kattintva megteheti.

Ügyféltájékoztató

Ügyféltájékoztató

Az ajánlat elfogadását követően tájékoztatást adunk a biztosítási szerződésről, alkuszcégünkről, ismertetjük az alkuszi megbízási szerződést valamint felhívjuk figyelmét a fontos részletekre.

Ajánlat elküldése

A tájékoztató megismerését és elfogadását követően ajánlatát rögzítjük rendszerünkben és e-mailben küldünk egy értesítőt a további teendőkről.

FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Vissza a lap tetejére