Oldalunkon Ön kényelmesen, utánjárás nélkül kötheti meg utasbiztosítását. Miért érdemes az utasbiztosítást a Biztositas.hu oldalán kötni?

  • Utolsó pillanatban is megköthető - az utazást megelőző nap 23.00-ig.
  • Néhány perc alatt megtalálja az utazáshoz leginkább megfelelő biztosítást.
  • Szakmai segítséget nyújtunk a speciális igényekhez (rafting, extrém sportok, videokamera, fényképezőgép).
  • A megkötendő biztosítás díját bármely dombornyomású kártyával vagy átutalással teljesítheti.Az alábbiakban röviden összefoglaljuk Önnek az utasbiztosítás megkötésének folyamatát:

Bejelentkezés

Bejelentkezés
Amennyiben Ön már igénybe vette portálunk szolgáltatásait, akkor lehetősége van bejelentkezni és ily módon az Ön, illetve az Önnel korábban utazók adatai betöltésre kerülnek!

Adatok bekérése

Adatok bekérése
Az első lépés az utazás és az utazók alapadatainak megadása. Ahhoz, hogy kiszámoljuk Önnek az utasbiztosítás díját szükségünk van:

  • az úti cél,
  • az utazás időtartamának,
  • az utazók számának, születési dátumának megadására.

Oldalunkon a motorral utazó ügyfeleink is kiválaszthatják - kifejezetten a motorosok igényeit kiszolgáló termékeink közül - a számukra legkedvezőbb ajánlatot.

Díjak és szolgáltatások

Díjak és szolgáltatások
A megadott alapadatok segítségével kiszámoljuk Önnek a biztosítók utasbiztosítási ajánlatait, amit a díjak és szolgáltatások táblázatban mind az ár, mind a nyújtott szolgáltatás tekintetében összehasonlítunk Önnek. Bemutatjuk a biztosítások fedezetét és százalékos értékelést adunk a biztosításokról. A táblázat alapján már könnyen ki tudja választani az utazáshoz leginkább megfelelő biztosítást. A kiválasztott biztosításról részletes ismertetőt adunk, bemutatjuk, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz a biztosítás. A táblázatban megtalálja a motoros utasbiztosítás speciális fedezeteit is.

Adatvédelem, belépés

Belépés
Amennyiben a folyamat elején nem jelentkezett be itt lehetősége van, hogy meglévő felhasználó nevét és jelszavát megadja. Amennyiben Ön új felhasználó, kérjük, regisztrálja magát oldalunkon. A regisztráció kb. 1 percet vesz igénybe, amit a „Regisztráció” gombra kattintva el is tud végezni.

Utazók adatai

Utazók adatai
A bejelentkezés után a szerződéskötéshez szükséges adatok megadása következik, amely során a lakcímet, az úti okmány számát, valamint a mobilszám megadását, illetve betöltött adatok esetén ezek ellenőrzését kérjük. Végül megkérjük, ellenőrizze le, hogy a korábban megadott e-mail címen tud-e levelet fogadni. Ez azért fontos, mert a kötvényt a megadott címre fogjuk küldeni.

Ügyfél tájékoztató

Ügyféltájékoztató
A megadott adatok alapján készítünk Önnek egy ajánlati összesítőt, amin feltüntetjük a választott biztosítás főbb adatait. Amennyiben az megfelel az Ön által választottnak, és annak tartalma egyezik az Ön által megadottakkal, az ajánlati összesítőt elfogadva jut a fizetési mód megadásához.

Fizetési mód

Fietési mód
A választott utasbiztosítás díját Ön dombornyomásos kártyával vagy átutalással azonnal ki is fizetheti. Amennyiben dombornyomásos kártyával szeretné kifizetni utasbiztosítását, Ön átkerül szerződött partnerünk weblapjára, ahol bármilyen dombornyomású bankkártyával vagy internetes vásárlási lehetőséggel felruházott virtuális kártyával, biztonságosan tudja kiegyenlíteni a szerződés díját. A díj kiegyenlítését követően a biztosítási kötvény(eke)t elektronikus úton (e-mailben) azonnal megküldjük az Ön részére. Továbbá minden utazónak a saját kötvényszámát és a biztosító assistance központjának a telefonszámát sms-ben is továbbítjuk. Abban az esetben, ha átutalással szeretné teljesíteni utasbiztosításának díját, Önnek egy egyszeri banki átutalással kell kifizetni a biztosítás díját társaságunk 10702019-65531798-52000001 számú bankszámlájára. Ezt az alábbi módokon teheti meg:


  • netbankon keresztül,
  • telebankon keresztül,
  • befáradhat bankjának bármely fiókjába és onnan személyesen kezdeményezheti az utalást.

Társaságunk a díjat akkor tekinti megfizetettnek, ha az az indulás napját megelőző munkanap 16:00-ig (pénteken 12:00-ig) megérkezik bankszámlánkra vagy legalább a fenti időpontig az utalás kezdeményezését hitelt érdemlően bizonyító dokumentumot faxon eljuttatja társaságunkhoz.
Ajánlat elküldése

A biztosítási díj beérkezését követően automatikusan és azonnal elküldjük Önnek utasbiztosítási kötvényét, az Ön által megadott e-mail címre. Ezzel egyidőben a kötvénye bekerül az Ön Saját Mappájába is, amelyet belépés után bármikor, bárhonnan letölthet. Ezen kívül a kötvényszámokat sms-ben is elküldjük az Ön által megadott mobiltelefonszámra, így az könnyen elérhető az utazás ideje alatt.

FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Vissza a lap tetejére