Milyen segítséget kaphatok kártérítési ügyemben?

Az interneten keresztül feltett kérdése 1 munkanapon belül megválaszolásra kerül. A válaszból kiderül, hogy ügyében mire van lehetőség. Megtudhatja jogos-e a kárigénye, mire számíthat a kártérítést illetően, van-e értelme egyáltalán a képviseletnek. A szakmai vélemény alapján eldöntheti, tudunk-e Önnek segíteni ügyének továbbvitelében. Amennyiben igen, és Ön igényli szakjogász partnereink további közreműködését, akkor segítséget kap ügyének végleges rendezésében. A teljes körű szolgáltatás így a tanácsadáson túl, a kárügy képviseletéig és végleges lezárásáig elkísérheti Önt.

Amennyiben az emailben feltett kérdése megválaszolásához további információkra lenne szükségünk, válaszunkban először ezen információkat fogjuk bekérni Öntől, vagy kollégánk felhívja Önt telefonon.

Mennyibe kerül mindez nekem?

A tanácsadás az Ön számára ingyenes. Az itt feltett kérdésére díjmentesen kap választ. Amennyiben a tanácsadáson túl, Ön azzal is megbízza szakjogász partnerünket, hogy képviselje is Önt kárügyében, akkor ún. sikerdíjat kell majd fizetnie. Ez azt jelenti, hogy Ön csak akkor fizet, ha sikerrel képviseljük Önt, és a kárigényét elismerik, illetve Ön már meg is kapta az Önt megillető kártérítést. Önt így előre semmilyen költség nem terheli. A sikerdíj mértéke általában a kapott kártérítés 20%-a. Amennyiben az Ön számára nyújtott képviseleti szolgáltatás esetleg nem járna sikerrel, akkor természetesen semmit sem kell fizetnie.

Akkor is kaphatok kártérítést, ha nem volt biztosításom?

Önnek nem feltétlenül kell biztosítással rendelkeznie ahhoz, hogy személyi sérülése esetén jogosult legyen kártérítésre. Amennyiben az Önt ért kárért másvalaki (is) felelőssé tehető, akkor Önnek saját biztosítás nélkül is jogos lehet a kárigénye. Arról, hogy mindez az Ön esetében fennáll-e, kérje díjmentes tanácsunkat, a szakmai konzultáció kérése ablakban.

Több kártérítést kapok, ha szakértő segítséget veszek igénybe?

Szakmai segítség nélkül a kártérítés összege elmaradhat az elérhető kártérítések átlagos összegétől, mivel a károsultak csupán saját kártérítési ügyükkel találkoznak, szakmai tapasztalatuk csekély, a felelősök pedig igyekeznek minimalizálni az általuk fizetendő kártérítési összegeket. Egy mindenre kiterjedő, reális és megfelelően alátámasztott kártérítési igény hatékonysága a kártérítés összegében és az eljárás gyorsasága tekintetében is megmutatkozik. Ebben tudunk segíteni Önnek szolgáltatásunkkal!

Milyen szakértőket alkalmazunk?

A teljes körű ügyintézés során ügyvédeket, biztosítási szakjogászokat, igazságügyi orvos- és gépjármű szakértőket, közlekedési szakértőket, igazságügyi mérnök- és igazságügyi könyvszakértőket, továbbá biztosítási szaktanácsadókat foglalkoztatunk annak érdekében, hogy az Ön kárigényének érvényesítése kapcsán a lehető legjobb eredmény szülessen.