Kérjen segítséget személyi sérüléses kárigénye jogosságát és a várható kártérítés összegét illetően. A választ 1 munkanapon belül olvashatja!


Szakjogász a károsultakért

Személyi sérüléses kárrendezési segítség

Szakmai konzultáció kérése
személyi sérüléses károk esetére

Személyi sérüléses balesetek, személyi sérüléssel járó biztosítási károk, üzemi-, munkahelyi balesetek, orvosi műhibák és ezekből fakadó halálesetek kapcsán a károsultak és a hátramaradottak által igényelhető kártérítések esetén biztosítunk segítséget a hozzánk fordulók részére. Szakembereink a több évtizedes ügyvédi tapasztalattal - minden esetet egyedileg megvizsgálva - nyújtanak hatékony segítséget a vagyoni és a nem vagyoni kárigények érvényesítésében, illetve adnak tanácsot Önnek*.

Szakmai konzultáció kérése - személyi sérüléses károk esetére

Az Ön által feltett kérdésre 1 munkanapon belül díjmentesen válaszolunk és tanácsunkkal segítjük a további teendők, lehetőségeket illetően. Amennyiben ügyének továbbvitelében is tudunk segíteni és Ön megbíz minket ezzel, biztosítjuk ügyének további képviseletét.

Ebben az esetben a szolgáltatás sikerdíjas rendszerben működik, ezért Önt előre semmilyen költség nem terheli!

Ügyfeleink kizárólag a megítélt és már kézhez kapott kártérítések összegéből fizetik meg szakmai munkadíjunkat, sikerdíjunkat. A kárigények érvényesítésében országos hatáskörben működő biztosítási szakjogász partnereink segítik Önt*. Ügyfeleink jogi tanácsuk alapján általában magasabb kártérítésre, gyorsabb és könnyebb ügyintézésre és kárrendezésre, valamint kiváló kárrendezési képviseletre számíthatnak.

Szakértő partnereink az alábbi személyi sérülésekhez, halálesetekhez kapcsolódó eljárások során nyújthatnak Önnek segítséget:

  • kárügyek hatékony és szakszerű képviselete
  • peren kívüli egyezségek kialakítása
  • peres eljárások
  • már megítélt kártérítések felülvizsgálata
  • káresemények szakmai értékelése
  • megsérült személyek büntetőjogi képviselete

Ne feledje! Egy mindenre kiterjedő, megfelelően alátámasztott kártérítési igény rövidebb idő alatt nagyobb mértékű kártérítéséhez vezethet! Bízza ügyét szakértőre!

*Tájékoztatás: A szolgáltatást a Biztosítás.hu Kft. a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft.-vel és annak szerződött szakjogász partnereivel közösen üzemelteti. Kérdése esetén telefonon is az Ön rendelkezésére állunk, kérjük, ennek érdekében hívja a 06-20-440-0550 normál díjas telefonszámot.

Vissza a lap tetejére