Tisztelt Érdeklődő!

Ingyenesen igényelhető Biztosítás.HU-MOL Partner kártyánkkal Ön több mint 400 hazai MOL töltőállomáson juthat állandó és azonnali forintkedvezményhez!

TUDNIVALÓK A KÁRTYÁRÓL

  • A kedvezmény mértéke: 8 + 1 Ft/liter*
  • A kedvezményt a MOL magyarországi hálózatában igénybe veheti.
  • A kártyát magánszemélyek igényelhetik és használhatják, de a töltőállomáson cégnévre is kérhető egyszerűsített számla a kártyahasználat során.
  • A kártya használata egyszerű, azonnali forintkedvezmény nyújt és „MOL Multipont” ** gyűjtésre is jogosít.
  • A kártya igénylése ingyenes! (Az igényelt kártyát partnerünk, a MOL Nyrt. megbízottja postán küldi el Önnek. Ennek átfutási idője körülbelül 2-4 hét.)

Figyelem, fontos tudnivaló!

A kártya igénylésére kizárólag biztosítási kalkulátorainkban (utas, kötelező), biztosítási szerződéskötés alkalmával van lehetőség. További részletek a biztosítási kalkulátorainkban.

Reméljük ezzel is hozzájárulhatunk megtakarításaihoz! - Kérdés esetén kérjük, írjon nekünk!

* Az ügyfeleinket megillető kedvezmény mértéke tankolásonként 8+1 Ft/liter. Ebből 8 Ft/liter azonnali forintkedvezmény és 1 Ft/liter pedig Multipont kedvezmény, mely a tankoláskor a Biztosítás.HU-MOL PARTNER kártyájára kerül felvezetésre. A kedvezmény mértékének változásáról Önt e-mailben tájékoztatjuk.

**Tájékoztatás a MOL Multipontról: A PARTNER kártyákra kerülő Multipontok, a MOL üzemanyag töltő állomásokon további termék és szolgáltatás vásárlása során pénzhelyettesítőként kerülnek elfogadásra. A pontgyűjtés és pontbeváltás a mindenkor érvényes Multipont Program Szabályzat alapján történik. További részletek a www.multipont.hu weboldalon érhetők el.

A kedvezményt adó MOL kutak aktuális listájáról a MOL weboldalán ITT tájékozódhat

Felhívjuk figyelmét, hogy a MOL Franchise kúthálózatában a kártyák nem használhatóak, ezen kutak listáját ITT találja

A szolgáltatást szerződött partnerünk, a magyarországi MOL töltőállomás-hálózatot üzemeltető MOL Nyrt. nyújtja