Bajban vagyok, haza szeretnék térni

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy hazatérése mindenképpen szükséges a tervezettnél korábban és ezt nem tudja finanszírozni, úgy kérjük, keresse fel a helyi konzulátust, nagykövetséget, vagy kérje a tiszteletbeli konzul segítségét attól függően, hogy abban az országban, ahol tartózkodik, milyen magyar képviselet található.Ha többféle képviselet is megtalálható a tartózkodási országában, úgy mindenképpen a konzulátussal próbálja meg felvenni először kapcsolatot, az ő feladatuk ugyanis, hogy a külföldön bajba jutott magyar állampolgárokat segítsék a hazajutásban.

BizHU-HELP 0-24 mobil applikációnkban több, mint 200 ország külképviseleti elérhetőségeit találja meg. Töltse le applikációnkat innen >> és hívja az Ön számára fontos telefonszámot!

Erőszakos bűncselekmény áldozata lettem

Ha többféle képviselet is megtalálható a tartózkodási országában, úgy mindenképpen a konzulátussal próbálja meg felvenni először kapcsolatot, az ő feladatuk ugyanis, hogy a magyar állampolgárok iratait átmenetileg pótolják kint tartózkodásuk idejére hogy a külföldön bajba jutott magyar állampolgárokat segítsék irataik átmeneti pótlásában, egy esetleg visszafizetendő kölcsönnel való támogatásban, illetve az önerőből történő hazajutásban. Konzuli / nagykövetségi / tiszteletbeli konzuli telefonos elérhetőségeket BizHU-HELP 0-24 mobil applikációnkban találja meg országonként.

Súlyos baleseti sérülésem van

Kérjük, hogy azonnal tárcsázza a helyi segélyhívó számok valamelyikét. Amennyiben rendelkezik utasbiztosítással, úgy kérjük, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot biztosítójával. Ha Ön nem rendelkezik utasbiztosítással, abban az esetben is igénybe veheti a sürgősségi ellátást az adott ország szabályai szerint. Arról, hogy országonként milyen feltételekkel jogosult sürgősségi ellátásra, itt olvashat >>

Szolgáltatás kereső - Bajban külföldön HELP

Segítség a nap 24 órájában!

Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

Érje el segélyszolgáltatásainkat mobiltelefonról is! Részletek >