Amennyiben ez autópályán következett be, keressen egy segélyhívó telefont és értesítse a rendőrséget, sétáljon el a legközelebbi benzinkútra és kérjen ott segítséget, vagy hívja az adott ország segélyhívó számát. A rendőrségen tegye meg feljelentését, melyről jegyzőkönyv készül. Ennek másolatát őrizze meg.

BizHU-HELP 0-24 mobil applikációnkban több, mint 200 ország segélyhívó számait találja meg. Töltse le applikációnkat innen >> és hívja az Ön számára fontos telefonszámot!

Amennyiben értékein kívül az iratait is ellopták, vegye fel a kapcsolatot az adott országban működő magyar konzulátussal / nagykövetséggel / tiszteletbeli konzullal. Elérhetőségeiket szintén megtalálja a BizHU-HELP 0-24 mobil applikációban. Ha többféle képviselet is megtalálható a tartózkodási országában, úgy mindenképpen a konzulátussal próbálja meg felvenni először kapcsolatot, az ő feladatuk ugyanis, hogy a külföldön bajba jutott magyar állampolgároknak segítsenek irataik átmeneti pótlásában, illetve segítsék hazajutásukat.

Szolgáltatás kereső - Bajban külföldön HELP

Segítség a nap 24 órájában!

Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

Érje el segélyszolgáltatásainkat mobiltelefonról is! Részletek >