ASTRA csőd! Információk, Biztosításkötés

Az összevont román pénzügyi felügyelet (ASF) 2015. augusztus 26-án fizetésképtelenné nyilvánította a román ASTRA (Societatea Comerciala de asigurare-Reasigurare Astra) S.A. Biztosítót. A felügyelet a biztosító tevékenységi engedélyének visszavonását kezdeményezte és kilátásba helyezte a felszámolási (csőd-) eljárás indítását a román bíróságon.

Oldalunkon folyamatosan tájékoztatunk minden érdeklődőt az elérhető információkról, kérjük tekintse át az alábbi cikkeket és tájékoztatásokat.

ASTRA csőd! Információk, Biztosításkötés

Meglévő ASTRA Biztosítását itt cserélheti le! Az alábbi kalkulátorok segítségével lehetősége van új biztosítások kezdeményezésére. A KGFB biztosítás esetében a jelenlegi kötelező biztosítása magától megszűnik, amennyiben új kötelező biztosítás megkötését kezdeményezi egy másik biztosítónál! Válassza ki a kívánt biztosítási típust és kattintson a TOVÁBB gombra!Kötelező biztosítás kalkulátor

Válasszon új kötelező biztosítót magának percek alatt és kerülje el az ASTRÁ-s
kárrendezésből fakadó esetleges problémákatLakásbiztosítás kalkulátor

Új lakásbiztosítás ASTRA
ügyfeleknek

Casco biztosítás kalkulátor

Cserélje le ASTRÁ-s CASCO-ját
is
További információk az ASTRA biztosító kapcsán:

Csődben az ASTRA Biztosító! Minden, amit az ügyfeleknek tudniuk kell! Hasznos információk és a segítség ASTRA témában

Ön is az ASTRA biztosító közel 200 ezer ügyfele közé tartozik? Szeretné tudni mi a teendője, esetleg kárt okozott Önnek egy ASTRA ügyfél? Szükséges-e, lehet-e már újrakötnie a jelenlegi ASTRA-s biztosításokat? Ezekre a kérdésekre talál választ cikkeinkben.

Cikkek az ASTRA Biztosító témában a Biztosítás.HU-tól:

További fontos linkek a témában:

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: