október 30. és 2009. december 31. között) kezdeményezi kötelező biztosítási szerződésének megkötését és a szükséges dokumentumokat ezen időszakban hiánytalanul eljuttatja társaságunkhoz, valamint első díjrészletét határidőre megfizeti új biztosítójának.

A Nyeremény sorsolása:

A Biztosítás.hu Kft. különböző nyereményeket sorsol ki azok között, akik a www.biztositas.hu-n, valamint aldomain-jein keresztül váltanak kötelező biztosítást. A nyereménysorsolás több részletben történik. Azok között, akik 2009. október 31. és 2009. november 8. között kötnek portálunkon kötelező gépjármű felelősség biztosítást, kisorsolásra kerül egy két fő részére szóló, egy hetes egyiptomi utazás . Azok között, akik 2009. november 9. és 2009. november 16. között kötnek portálunkon kötelező gépjármű felelősség biztosítást, kisorsolásra kerül egy óriás LCD Plazma TV. Ezen felül minden ügyfelünk, aki 2009. október 31. és 2009. december 31. között vált portálunkon kötelező biztosítást, automatikusan részt vesz azon a sorsoláson is, melynek keretén belül megnyerhető egy Mitsubishi Colt személyautó.

A nyeremények sorsolására 2010. január 25.-én kerül sor. A nyertesek (illetve a tartalék nyertesek) számítógépes véletlengenerátorral kerülnek kisorsolásra.

Az egyes nyertesek értesítésének módja

A nyertest a Biztosítás.hu Kft. ajánlott levélben értesíti a szerződéskötéskor megadott postai címen, e-mailben, valamint telefonon.

Nyeremény átvétele és átadása

A nyertesnek a Biztosítás.hu értesítésének kézhezvételét követően válaszlevélben (vagy e-mailben) kell visszajeleznie a nyeremény elfogadását illetően. A nyeremény átadásának helyét és módját a Biztosítás.hu Kft a nyereményről szóló értesítésben határozza meg.

További Feltételek

Amennyiben valamely nyertes nem jelentkezik a postai értesítés feladását követő 15 napon belül, akkor a Biztosítás.hu Kft. megismétli az értesítést. Amennyiben a nyertes ezen második értesítést követő 5 napon belül sem jelentkezik, úgy a nyereményre való jogosultsága visszavonhatatlanul elveszik és helyét a kisorsolásra került tartalék nyertes veszi át. A tartalék nyertes értesítése, az első nyertessel azonos módon történik. (A nyereményjátékban résztvevők e-mail, illetve postacímének a szerződéskötés időpontjában történő helytelen megadásából eredő problémákért a Biztosítás.hu Kft. felelősséget nem vállal.) Amennyiben a nyereményt sem a nyertes, sem a tartalék nyertes sem veszi át, úgy a Biztosítás.hu Kft. a nyereményjátékot újabb időszakra terjeszti ki, melynek végén új sorsolást tart.

A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyereménysorsolásban a Biztosítás.hu Kft.-vel munka- és jogviszonyban álló munkatársak és közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt.

A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a játék szervezője a Biztosítás.hu Kft. a nevét és lakhelyének nevét (pl. Kovács István, Budapest) a sorsolást követően a www.biztositas.hu oldalon nyilvánosságra hozza és az ajándékátadásról készülő esetleges fényképeket promóciós célokra felhasználja. A nyereményjátékban a nyertesek regisztráció során megadott e-mail címe és egyéb személyes adatai nem kerülnek nyilvánosságra. A nyereményjáték szervezője a nyereményjátékban résztvevők és a nyertesek - fentieken kívül eső - adatait bizalmasan kezeli.

A nyereményjátékban való részvételhez a játékos tudomásul veszi és elfogadja a jelen feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

Adózás:

A nyereményekkel kapcsolatos jövedelemadót a Biztosítás.hu Kft.-t fizeti meg.

A nyereményjáték támogatója:

MM Import Kft. - a Mitsubishi gépjárművek hivatalos forgalmazója. www.mitsubishimotors.hu

FIGYELEM!

A Biztosítás.hu heti nyereményjátékának nagy sikerére való tekintettel ezúton meghosszabbítjuk az akciót. Ennek értelmében azon ügyfeleink körében, akik 2009. november 16. hétfő és 2009. november 22. vasárnap között a www.biztositas.hu-n, valamint aldomain-jein keresztül váltanak kötelező biztosítást, egy két személyes, exkluzív tunéziai utat is kisorsolunk!

A nyeremény feltételei jelen esetben is megegyeznek a fent említett feltételekkel.

2009. november 15.


Az egyiptomi utat nyerte:

Tiboláné Kovács Zsuzsa, Gellénháza

Az óriás LCD plazma TV-t nyerte:

Dr. Czirják Ferenc, Hajdúböszörmény

A tunéziai utat nyerte:

Kovács Pál, Abádszalók

Fődíjunkat, a Mitsubishi Colt személyautót nyerte:

Fekete Jánosné, Budapest

Minden szerencsés nyertesnek gratulál a Biztosítás.hu csapata!
"NYERJE VISSZA KÖTELEZŐJE DÍJÁT!” játékunk feltételei:

A nyereményjátékunkban minden kötelező gépjármű felelősségbiztosítást váltó autós részt vesz, aki a nyereményjáték ideje alatt (2009. november 1 - 2009. november 30. között) a www.biztositas.hu oldalon vagy aldomain-jein kezdeményezi szerződésének megkötését.

Sorsolási időpontok

A sorsolások 2009. november 2. és 2009. december 1. között napi rendszerességgel történnek. A nyertesek számítógépes véletlengenerátorral kerülnek kisorsolásra.

Nyertesek értesítésének módja

A nyertest a Biztosítás.hu Kft. ajánlott levélben értesíti a szerződéskötéskor megadott postai címen, e-mailben, valamint telefonon.

Nyeremény átvétele és átadása

A nyerteseknek a Biztosítás.hu értesítésének kézhezvételét követően válaszlevélben (vagy e-mailben) kell visszajeleznie a nyeremény elfogadását illetően. A nyeremény átadásának helyét és módját a Biztosítás.hu Kft a nyereményről szóló értesítésben határozza meg. A nyeremény a megkötött szerződés első díjának befizetését és annak igazolását követően vehető át.

További feltételek

A nyereménysorsolásban a Biztosítás.hu Kft.-vel munka- és jogviszonyban álló munkatársak és közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy a játék szervezője a Biztosítás.hu Kft. a nevüket és a településük nevét (pl. Kovács István, Budapest) a sorsolást követően a www.biztositas.hu oldalon nyilvánosságra hozza. A nyereményjátékban a nyertesek regisztráció során megadott e-mail címe és egyéb személyes adata nem kerülnek nyilvánosságra. A nyereményjáték szervezője a nyereményjátékban résztvevők és a nyertesek - fentieken kívül eső - adatait bizalmasan kezeli.

A nyereményjátékban való részvételhez a játékos tudomásul veszi és elfogadja a jelen feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

Ingyen kötelezőt nyertek:


2009. november 01.: Kissné András Klára - Pilisszentkereszt

2009. november 02.: Lukács András - Törökbálint

2009. november 03.: Berta András - Táplánszentkereszt

2009. november 04.: Id. Erdei József - Vecsés

2009. november 05.: Baritzné Varga Mária - Tök

2009. november 06.: Kulcsár Ferenc - Budapest

2009. november 07.: Id. Gulyás Kovács István - Tatabánya

2009. november 08.: Kertész János - Dorog

2009. november 09.: Ivánku Jánosné - Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő

2009. november 10.: Boroznaki Zsolt - Budapest

2009. november 11.: Muhari Zoltán - Decs

2009. november 12.: Gaál Zsolt Miklós - Göd-Alsógöd

2009. november 13.: Jákli Ottóné - Siófok

2009. november 14.: Ocskó Beatrix - Debrecen

2009. november 15.: Szántóné Geisz Zsuzsanna - Budapest

2009. november 16.: Kármán Mario - Budapest

2009. november 17.: Bartus Attila - Budapest

2009. november 18.: Túri József - Bicske

2009. november 19.: Kalapáti Csaba - Teklafalu

2009. november 20.: Kallós Csaba - Soltvadkert

2009. november 21.: Willig András - Budapest

2009. november 22.: Beöthy Gábor - Budakalász

2009. november 23.: Farkas Marianna - Kehidakustány

2009. november 24.: Tóth László - Szigethalom

2009. november 25.: Ifj. Mester Lajos Péter - Budapest

2009. november 26.: Molnár Gusztáv Sándorné - Budapest

2009. november 27.: Kovács Zsolt - Mályi

2009. november 28.: Pónya Levente - Kozásmisleny

2009. november 29.: Szabó Noémi - Ebergőc

2009. november 30.: Nagy Zsuzsánna Réka - Erdőkertes
10% Extra Árengedmény utasbiztosításának díjából, ha nálunk vált!

A kedvezmény igénybe vételének feltételei, módja

A kedvezmény akkor vehető igénybe, ha a www.biztositas.hu oldalon vált kötelező t 2009.10.30 és 2009.12.31 közötti időpontban és időben megküldi a váltás intézéséhez szükséges dokumentumokat illetve megfizeti a köztelező biztosításnak első díjrészletét.

Ezt követően társaságunk e-mailben értesíti Önt a kedvezmény igénybevehetőségéről. A kedvezmény az e-mail megérkezésétől számítva 2010. szeptember 30-ig érvényes és a www.biztositas.hu oldalon keresztül megkötött utasbiztosítás esetében vehető igénybe.

A kedvezményre nemcsak Ön jogosult, hanem MINDENKI aki Önnel együtt utazik.


(Tájékoztatás: a 10%-os utasbiztosítási kedvezmény a nyári utasbiztosítási szezonban vehető igénybe, az e-mail értesítő megérkezését követően.)

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: