Kötelező után itt az online CASCO BUMM?

Még nagyobb a megtakarítás lehetősége! Az elmúlt évek késhegyre menő kötelező kampányai után az autósok mostantól a CASCO tekintetében is valódi nyertesei lehetnek a biztosítók közötti versenynek. A bővülő kínálatú CASCO piac ugyanis magasabb átlagdíjából adódóan jóval nagyobb díjkülönbségeket hordoz, mint kötelező társa és választható fedezeteivel ma már igazi alternatívát kínál minden autósnak.

Kötelező után itt az online CASCO BUMM?

2012.04.04

Mint azt Rácz István a Biztosítás.hu Kft. ügyvezető igazgatója tudósítónknak elmondta, az elmúlt évi kötelező kampány óta dinamikusan nő az érdeklődés az online CASCO iránt. Ennek oka, hogy a minimális fedezeti különbségek mellett egy átlagos gépjárműre a biztosítók által kínált legdrágább és legolcsóbb díj közti különbség akár a 80 ezer forintot is elérheti évente, a casco esetében. Ez néhány éves szerződéssel kalkulálva összességében többszázezer forintos plusz kiadást jelenthet az autósnak.

Érthető tehát, hogy a legkedvezőbb CASCO kiválasztását lehetővé tevő és szolgáltatásukat a kötelező n bevezető, online összehasonlító rendszereket ma már egyre többen veszik igénybe. A www.biztositas.hu portálon például ez év elejétől a hagyományosnak mondható - és a finanszírozók által rendszerint előírt - TELJES KÖRű CASCO mellett mára megjelent a csak LOPÁS és a "csak" TOTÁLKÁR CASCO is. Míg a csak lopás fedezetet nyújtó CASCO díja 35-40%-a teljes körű társának, addig a teljes törés és lopás esetén is egyaránt fizető TOTÁLKÁR CASCO 50-60%-os díjon vehető meg!

Érdekesség, hogy az új és használt autó CASCO-ra egyaránt megoldás nyújtó portálon ma már a finanszírozott autók esetén is köthetünk CASCO-t, mivel az engedményezés már ebben az esetben is online történik, valamint a használtautók esetében kötelező szemlén is díjmentesen lehetünk túl, ahol a legtöbb esetben a szemlét végző szakértő házhoz jön.

További vonzerő, hogy az online CASCO -hoz teljes körű és ingyenes ügyintézés is társul, sőt még egy havi díjat is visszakapunk (ez utóbbi csak a www.biztositas.hu oldalon kötött CASCO-k esetében érvényes). E mellett a legfontosabb tudnivalókat és fedezeti különbségeket is egyszerűen ismerhetjük meg és lehetőségünk van ár/érték alapján választani. A kötelező példáját figyelembe véve és ismerve a hazai autósokat ne lepődjünk meg, ha az online CASCO az elkövetkezendő évek egyik legkeresettebb terméke lesz.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: