2012.04.18

Garantált ajándékok MINDENKINEK, aki nálunk vált kötelező t

Ajándék Biztosítás.hu Assistance Szolgáltatás - 2008. évi kötelező biztosításához 20 db ingyen SMS, melyet oldalunkról küldhet el, tetszőleges címzetteknek valamint egy 500 Ft értékű fotó kidolgozási bón az E-bolt felajánlásával.

"VÁLASSZON NÁLUNK OLCSÓBB KÖTELEZŐT ÉS FŐDÍJAT" - Nyereményjátékunk Feltételei:

Részvételi feltételek:

A nyereményjátékban részt vesz minden, a www.biztositas.hu-n keresztül kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződést kötő olyan magánszemély szerződő (biztosított), aki a nyereményjáték ideje alatt (2007 november 1. és 2007 december 31. között) kezdeményezi kötelező biztosítási szerződésének megkötését és az ehhez szükséges dokumentumokat ugyanezen időszak alatt hiánytalanul eljuttatja társaságunkhoz és az így megkötött biztosításának 2008. évre eső első díjrészletét határidőre befizeti.

A Nyertes kisorsolása:

Játékunkban egy fő nyertes (és egy fő tartalék nyertes) kerül kisorsolásra. A nyertes illetve a tartalék nyertes kisorsolására 2008. január 24. napján, közjegyző jelenlétében kerül sor.

Nyertes értesítésének módja

A nyertest a Biztosítás.hu Kft., mint a játék szervezője hivatalosan értesíti ajánlott levélben a szerződéskötéskor megadott postai címen, valamint e-mailben is.

Nyeremény kiválasztása

A nyertesnek a nyertesként történt kisorsolásáról való tájékoztatását követően kifejezetten nyilatkoznia kell a nyeremény elfogadásáról és arról, hogy a nyereményjátékban felajánlott alábbi nyereménytárgyak közül, melyikre tart nyereményként igényt. FIGYELEM! A nyertes - választása szerint - kizárólag a felajánlott nyeremények egyikére jogosult! Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény elfogadásáról szóló nyilatkozatában nem jelöli meg konkrétan az általa választott nyereményt, úgy automatikusan a legnagyobb értékű nyereményt kapja.

Felajánlott nyeremények

Subaru Justy szgk,

 • A Subaru Justy a Subaru idén novemberben debütáló - kategóriaelső motorral, ABS-sel, SRS első és oldal légzsákokkal szerelt - új modellje!
 • Ha nyertesként való kisorsolása esetén Ön ezt a nyereményt választja, kifizetjük Ön helyett:
 • A személyi jövedelemadó költségeit
 • Az üzembe helyezési díjat
 • Figyelem! A vagyonszerzési illeték megfizetése a nyertest terheli.

A nyeremény felajánlója az EMIL FREY Import Kft. a Subaru gépjárművek hivatalos Magyarországi forgalmazója! Bővebb információ a Subaru Justy-ról: www.subaru.hu

Yamaha YBR 250-es motorkerékpár,

 • Ha nyertesként való kisorsolása esetén Ön ezt a nyereményt választja, kifizetjük Ön helyett:
 • A személyi jövedelemadó költségeit
 • Az üzembe helyezési díjat
 • Figyelem! A vagyonszerzési illeték megfizetése a nyertest terheli

A nyeremény felajánlója a Yamaha Motor Hungary Kft. Bővebb információ a Yamaha YBR 250-es motorkerékpárról: www.yamaha-motor.hu

2 személyes Maldív-szigeteki utazás

A nyeremény tartalmazza:

 • a szállást 7 éjre két fő részére, kétágyas szobákban
 • a repülőtéri hajós transzfereket
 • a teljes ellátást
 • a repülőjegyet

Figyelem! A nyeremény nem tartalmazza:

 • a repülőtéri illetéket és minden az utazással kapcsolatos egyéb költséget és a költőpénzt!

1.000.000 Ft bankkártyán

Nyeremény átvétele és átadása

A nyertesnek a Biztosítás.hu értesítésének kézhezvételét követően válaszlevélben (vagy emailben) kell visszajeleznie a nyeremény elfogadását és azt, hogy melyik nyereményt választja. A nyeremény átadására legkésőbb 2008. április 01. napjáig kerül sor. A nyeremény átadásának pontos idejét és helyét a Biztosítás.hu Kft a nyereményről szóló értesítésben határozza meg. A nyeremény legkorábban a www.biztositas.hu portálon keresztül megkötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés 2008. évre eső első díjának a befizetését és annak hitelt érdemlő igazolását követően vehető át.

További Feltételek

Amennyiben a kisorsolt nyertes nem jelez vissza válaszlevélben (vagy emailben) a Biztosítás.hu Kft. részére, a postai értesítésének feladását követő 15 napon belül, akkor a Biztosítás.hu Kft. megismétli az értesítést. Amennyiben a nyertes ezen második értesítést követő 5 napon belül sem jelentkezik, úgy a nyereményre való jogosultsága visszavonhatatlanul elveszik és helyét a kisorsolásra került tartalék nyertes veszi át. A tartalék nyertes értesítése, az első nyertessel azonos módon történik. A tartalék nyertes jelentkezése esetén nyertessé lép elő.

(Figyelem! A nyereményjátékban résztvevők email, illetve postacímének szerződéskötéskori helytelen megadásából - vagy a postai kézbesítés hiányosságaiból - eredő problémákért a Biztosítás.hu Kft. felelősséget nem vállal!) Amennyiben a nyereményt sem a nyertes, sem a tartalék nyertes nem veszi át, úgy a Biztosítás.hu Kft. jogosult a nyereményjáték idejét kiterjeszteni, és ennek végén új sorsolást tartani.

A kisorsolt nyertes által kiválasztott nyeremény készpénzre nem váltható. A nyereménysorsolásban a Biztosítás.hu Kft-vel munkaviszonyban, illetve egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló munkatársak és ezen személyek Ptk. 685. §-a szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A 2008. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződése megkötésének kezdeményezésével a szerződő (biztosított) egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a Biztosítás.hu Kft., mint a játék szervezője, - kisorsolása és a nyeremény általa történő elfogadása esetén - nevét és a lakhelye településnevét (pl. Kovács István, Budapest) a sorsolást követően a www.biztositas.hu oldalon nyilvánosságra hozza és az ajándékátadásról készült fényképeket promóciós célokra felhasználja, beleértve a nyeremény felajánlója által igényelt a www.biztositas.hu oldalon kívüli - megjelenéseket is. A nyereményjáték szervezője a nyereményjátékban résztvevők és a nyertes fentieken kívüli egyéb adatait bizalmasan, az adatvédelemre és adatbiztonságra vonatkozó jogszabályi előírások betartásával kezeli.

Adózás:

A nyereménnyel kapcsolatos jövedelemadót a Biztosítás.hu Kft.-t fizeti meg.

A 2008. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződése megkötésének kezdeményezésével a szerződő (biztosított) egyúttal tudomásul veszi és elfogadja a jelen feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

2007-11-01
Biztosítás.hu Kft.

Nyerj Quadot játékunk feltételei

Nyerjen egy Quadot

Részvételi feltételek

A nyereményjátékban részt vesz minden a www.biztositas.hu-n valamint aldomain-jein keresztül CASCO biztosítást kötő olyan magánszemély, aki a nyereményjáték ideje alatt (2007. szeptember 16. és 2007. december 31. között) kezdeményezi CASCO biztosítási szerződésének megkötését és a szükséges dokumentumokat ezen időszakban hiánytalanul eljuttatja társaságunkhoz és biztosításnak kockázatviselési kezdete 2007. 09. 16. és 2008. 01. 01. közé esik.

A Nyeremény sorsolása

A nyeremény sorsolására 2008. január 24-én kerül sor. A nyertes (illetve a tartalék nyertes) számítógépes véletlengenerátorral kerül kisorsolásra.

Nyertes értesítésének módja

A nyertest a Biztosítás.hu Kft. ajánlott levélben értesíti a szerződéskötéskor megadott postai címen, valamint E-mailben.

Nyeremény átvétele és átadása

A nyertesnek a Biztosítás.hu értesítésének kézhezvételét követően válaszlevélben (vagy emailben) kell visszajeleznie a nyeremény elfogadását illetően. A nyeremény átadására 2008. április 01-ig bezárólag kerül sor a Yamaha-Motor Magyarország Kft. központi telephelyén (Budapest). A nyeremény átvételének feltétele a megkötött CASCO biztosítási szerződés első díjának befizetése.

További Feltételek

Amennyiben a nyertes nem jelentkezik a postai értesítés feladását követő 15 napon belül, akkor a Biztosítás.hu Kft. megismétli az értesítést. Amennyiben a nyertes ezen második értesítést követő 5 napon belül sem jelentkezik, úgy a nyereményre való jogosultsága visszavonhatatlanul elveszik és helyét a kisorsolásra került tartalék nyertes veszi át. A tartalék nyertes értesítése, az első nyertessel azonos módon történik. (A nyereményjátékban résztvevők email, illetve postacímének szerződéskötés kori helytelen megadásából eredő problémákért a Biztosítás.hu Kft. felelősséget nem vállal!) Amennyiben a nyereményt sem a nyertes, sem a tartalék nyertes sem veszi át, úgy a Biztosítás.hu Kft. a nyereményjátékot újabb időszakra terjeszti ki, melynek végén új sorsolást tart.

A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyereménysorsolásban a Biztosítás.hu Kft.-vel munka- és jogviszonyban álló munkatársak és közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt.

A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a játék szervezője a Biztosítás.hu Kft. a nevét és a településük nevét (pl. Kovács István, Budapest) a sorsolást követően a www.biztositas.hu oldalon nyilvánosságra hozza. A nyereményjátékban a nyertesek regisztráció során megadott e-mail címe és egyéb személyes adata nem kerülnek nyilvánosságra. A nyereményjáték szervezője a nyereményjátékban résztvevők és a nyertesek - fentieken kívül eső - adatait bizalmasan kezeli.

A nyereményjátékban való részvételhez a játékos tudomásul veszi és elfogadja a jelen feltételekben foglalt valamennyi feltételt.

Adózás

A nyereményekkel kapcsolatos jövedelemadót a Biztosítás.hu Kft.-t fizeti meg.

A nyereményjáték támogatója a Yamaha-Motor Hungary Kft (www.yamaha-motor.hu).

2007-09-16

Biztosítás.hu Kft.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: