Olcsóbb az Internetes kötelező!

A múlt hét közepén indult kötelező biztosító váltási szezon legnagyobb újdonsága - az idén több biztosító által is kínált - online kedvezmény. A www.biztositas.hu adatai alapján idén átlagosan 20-25 ezer forintot takaríthatunk meg kötelezőnkön!

Olcsóbb az Internetes kötelező!

2012.04.18

A múlt hét közepén indult kötelező biztosító váltási szezon legnagyobb újdonsága - az idén több biztosító által is kínált - online kedvezmény. A www.biztositas.hu adatai alapján idén átlagosan 20-25 ezer forintot takaríthatunk meg kötelező nkön!

Rácz István a Biztositas.hu Kft. ügyvezetője kollégánk kérése elmondta, hogy idén tovább nőttek a kötelező biztosítások közötti árkülönbségek. A biztosítót váltók dolgát megkönnyíti, hogy idén már faxon is felmondhatóak a szerződések és nem lehet elveszíteni a korábban megszerzett bonusz fokozatot sem.

Az Interneten keresztül kiválasztva a legolcsóbb díjat és kérve az új szerződés megkötését, a biztosítók által kínált mintegy 63 féle kedvezmény mellé még külön "online kedvezményt" is kapunk (ezek a biztosító saját irodáiban nem érhetőek el!). A www.biztositas.hu ügyvezetője elmondta, hogy ők például díjmentesen, teljes körű ügyintézés keretében végzik az oldalukon szerződést kezdeményező ügyfelek helyett az új biztosítások megkötését, a régiek felmondását, sőt még a bonusz igazolások beszerzését és új biztosítóhoz történő továbbítását is.

Figyelemre méltó az is, hogy a kötelező megtakarítás mellett egyre többen döntenek a CASCO-juk esetében is a biztosítóváltás mellett. A CASCO esetében - lévén eleve drágább termék ? a megtakarítás még több lehet, mint a kötelező nél. A biztositas.hu-n ezért a kötelező szezon alatt a legtöbb cascóból 5-10% online kötési kedvezményt adnak és ezen felül minden ügyfélnek aki náluk CASCO-t köt, 1 havi díjat is visszatérítenek.

Érdemes tehát biztosítót váltani, hiszen éves viszonylatban néhány tank benzin árát biztosan megtakarítjuk!

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: