2,3 milliárddal többet hoztak az alkuszok a Generalinak

A társaság tizedik alkalommal ítélte oda az Év Alkusza díjat! A biztosítási piacnak évről évre egyre meghatározóbb szereplői az alkuszok, az általuk közvetített szerződések darabszáma és állománydíja folyamatosan nő.

2,3 milliárddal többet hoztak az alkuszok a Generalinak

2012.04.19

A Generali-Providencia Zrt.-vel kapcsolatban álló több, mint 340 aktív alkusz és többes ügynök által közvetített szerződések állománydíj-változása 2005-ben meghaladta a 2 milliárd forintot. Ezzel a teljesítménnyel a Generali alkuszi közvetítésű állománya a teljes állományon belül jelentős részt képviselt 2005. végén. Különösen érvényes ez a gépjármű-biztosításokra.

Erdei László, a Generali ügyvezető igazgatója az együttműködés sikerét termékeik minőségén túl az alkusztámogató rendszerük folyamatos fejlesztésével magyarázza. Az alkuszok számára speciális együttműködési kereteket alakítottak ki: támogatói hálózatot hoztak létre, egy internetes portált működtetnek Generali PartnerPortál néven, és számos ösztönző akciót is indítanak évről-évre. Az idén meghirdetett Partner PC programjával a Generali az online és elektronikus kapcsolattartásra helyezte a hangsúlyt, megkönnyítendő a hozzáférést az alkuszok számára kifejlesztett programokhoz.

A Generali erőfeszítéseit a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége is elismerte: 2005-ben az FBAMSZ szolgáltatás-minőségi versenyében, vagyonbiztosítás kategóriában a Generali immár harmadszor - és ezzel végleg - elnyerte a Szövetség vándorkupáját. Ezenkívül a gépjármű-biztosítás kategóriában is újra az első helyen végzett, illetve megőrizte második helyét az életbiztosítási kategóriában.

Ugyanakkor a Generali-Providencia Zrt. is minden évben díjazza azokat az alkuszcégeket, melyek a gépjármű-biztosítás, személy- és vagyonbiztosítás területein a legeredményesebben teljesítettek, valamint a közvetítői munka minőségében a legjobbat nyújtották. Az "Év Alkusza" díj mai átadóünnepségén a Generali részéről Erdei László nyújtotta át az elismeréseket. Az "Év Alkusza" fődíjat ? és vele egy VIP meghívást a Generali Open férfi teniszviadalra, az ausztriai Kitzbühelbe, két fő részére ? a legnagyobb növekedést elérő biztosítási bróker, a DaimlerChrysler Services Kft. kapta. A Generali személy-, vagyon-, és gépjármű-biztosítási termékek esetében 28 további partner 2005. évi teljesítményét ismerte el.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: