BIZTOSÍTÁSI HÍREK

Rendszeresen frissülő biztosítási hírekkel várjuk honlapunk látogatóit. Értesüljön első kézből a fontosabb biztosítás szakmai eseményekről, jogszabályi változásokról, trendekről, érdekességekről!

BIZTOSÍTÁSI HÍREK

A biztosítók lakásbiztosítási szerződései első látásra meglehetősen hasonlítanak egymásra ? még teljesen azonos mondatokat is lehet bennük találni szép számmal. Mégsem egyformák azonban. A legnagyobb különbség persze a biztosítások díjában vannak, de most a tartalmi különbözőségeket mutatjuk meg.

Tovább

Továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy az egészségbiztosítás rendszer átalakítás politikai vitájáról nem kívánunk szólni (majd ha a szakmai érvek kerülnek előtérbe), sőt, még kommentálni sem óhajtjuk azokat. Viszont érdemes tudni pár dolgot a hazai biztosítók kínálatában az egészségbiztosítással kapcsolatos termékekről, újonnan megjelenő kiegészítőkről.

Tovább

Még nagyobb a megtakarítás lehetősége! Az elmúlt évek késhegyre menő kötelező kampányai után az autósok mostantól a CASCO tekintetében is valódi nyertesei lehetnek a biztosítók közötti versenynek. A bővülő kínálatú CASCO piac ugyanis magasabb átlagdíjából adódóan jóval nagyobb díjkülönbségeket hordoz, mint kötelező társa és választható fedezeteivel ma már igazi alternatívát kínál minden autósnak.

Tovább

Oldalunk a www.biztosítás.hu 2006-10-31-én este - versenytársait és a Biztosítók Szövetségének honlapját egyaránt megelőzve - elsőként tette közzé a 2007-évi kötelező gépjármű felelősségi díjakat. Az ez idáig legbonyolultabb és struktúrájában az előző évhez képest legtöbbet változó tarifák elkészítése komoly szakmai feladatot jelentett, ezért különösen büszkék vagyunk rá, hogy mi készültünk el velük elsőkét. Az elkövetkező napokban egymás után más oldalak is közzéteszik majd a tarifákat, de az idei versenyben az első ez az oldal. Reméljük minden kedves ügyfelünknek segítséget nyújthatunk abban, hogy megtalálja a számára legjobb kötelezőt.

A Biztosítás.hu Csapata

Tovább
Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: