Az Océ a biztosítási szakma területén

Majd 130 évvel ezelőtt két holland vegyész testvérpár gondolt egyet és feltalált egy olyan élelmiszer színezőanyagot, mely elindította az Océ-t a világhírnév felé. (Ez a színezőanyag a margarint teszi eladhatóvá manapság).

Az Océ a biztosítási szakma területén

Az Océ jelenleg 80 országban működik, 24 000 dolgozót foglalkoztat, és árbevétele meghaladja a 3 milliárd eurót.

Tevékenységi köre az élelmiszeriparról a dokumentum előállító rendszerekre tevődött át.

Három alapüzletágban van jelen a piacon:

  • Mérnöki (A0 formátum)
  • Irodai (A4, A3)
  • Számlanyomtatói (tekercses,vágott lapos)

Talán az Océ unikuma az, hogy saját technológia fejlesztésű berendezéseket gyárt, a piac összes szereplőjétől megkülönböztetve, leányvállalatain keresztül direktben értékesíti, szállítja, szervizeli, támogatja ügyfeleit.És milyen összefonodás van az Océ és a biztosítási szakma között?Nagyon szerteágazó.Első kapcsolódási pont az, hogy az Océ -ban tulajdonos az egyik piacvezető holland Banki és Biztosítási Cég.Második pont az, hogy Magyarországon minden 100 elkészült biztosítással kapcsolatos értesítő, számla, egyenleg levélből 85 Océ berendezésen készül. Ez óriási arány.

Az Océ nem maga nyomtatja ezen dokumentumokat, hanem az ún. Outsourcing partnerein keresztül szolgáltat a piaci résztvevőknek.

Harmadik pont az „Iroda”. Európában, ezen belül Magyarországon is, sok nagynevű biztosítási cég használja az Océ irodai megoldásait. Ma már természetesen hardver és szoftver együttes használatával próbáljuk kielégíteni az ügyfeleink igényeit.

Az Océ portfóliója igen széles, kezdve a 20 lap/perc teljesítményű multifunkciós fekete-fehér berendezéstől a 105 lap/perc sebességű központi nyomtató-másoló gépig, valamint az irodai és a nagy teljesítményű, 7 színnel működő színes berendezésekig bezárólag szinte minden piaci igényt ki tudunk elégíteni.

Nagyon fontos azonban, hogy ehhez olyan szolgáltatási hátteret biztosít az Océ , mellyel a magyar piacon a legelismertebb és az egyik legjobb szerviz címmel büszkélkedhet.

Tevékenységünkről és termékeinkről bővebb felvilágosítást a www.oce.hu valamint a www.oce.com oldalakon talál.

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: