Meghívó a III Biztosításszakmai Konferenciára és Kiállításra

Siófok, Hotel Azúr, 2006. szeptember 17-19.

Immár több éve a szövetség munkájának leglátványosabb és legeredményesebb momentuma az ősszel megrendezésre kerülő Alkusztalálkozó.Tavaly igazi fesztivál hangulat lengte körül a siófoki Hotel Azúrt szeptember közepén, amikor 140 alkuszcég és 14 biztosítótársaság több mint 500 vezetője és munkatársa adott találkozót egymásnak, és töltött el együtt három napot a jubileumi X. Országos Alkusztalálkozón és az előző év sikeres újítása után ismét megrendezésre kerülő II. Biztosításszakmai Konferencián és Kiállításon.

Az idei évben is arra törekedett a szövetség elnöksége az előkészítés során, hogy szinte változatlan költségterhek mellett még tartalmasabb, még színvonalasabb rendezvényt szervezzen.

Meghívó a III Biztosításszakmai Konferenciára és Kiállításra

A szakma egyetlen ilyen nagyságrendű seregszemléjén, az előzetesen beérkezett kiállítói szándéknyilatkozatok ismeretében még több biztosító és bank képviselteti magát és támogatja azt az elképzelést, hogy a rendezvény második munkanapjának (kedd) programját szakmai vitákkal, tájékoztatókkal, workshop-okkal, cégsemleges megbeszélésekkel gazdagítsa.

Abban a reményben, hogy a program ismeretében a piac szereplői jó előre tervezni tudják őszi munkaprogramjukat, mi több, belátják e rendezvény „üzleti” hasznosságát, várjuk jelentkezésüket, érdeklődésüket a fbamsz@mail.datanet.hu e-mail címen.

A III. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás előzetes programja az alábbiak szerint alakul:

Vasárnap 2006. szeptember 17.

11.00 Regisztráció

12.30 - 14.00 Büfé ebéd

14.15 Hivatalos megnyitó

14.30 Ablak Európára - Karel van Hulle (EU Comission DG Internal Market Head of Insurance Unit) előadása

15.00 Ami a csomagból a mi szakmánknak jut - gazdaságpolitikai előadás

16.00 Kávészünet

16.30 Papp Lajos (FBAMSZ elnök) előadása

17.00 Vendégünk az Osztrák Alkuszszövetség

17.30 Tanulmány út 2006 - Athén Vendégünk a görög alkuszszövetség (HIBA) elnöke

20.30 Gálavacsora - a 2006. évi Szolgáltatás Minőségi Díjak átadása

Hétfő 2006. szeptember 18.

Ezen a napon a program a korábbi évek hagyományaihoz híven a szálloda 5 termében, forgószínpad szerűen, reggel 9.30-tól este 18.30-ig tart.

Kedd 2006. szeptember 19.

SZAKMAI NAP

Ezen a napon reggel 10 órától délután 16 óráig az alábbi témákban szervezünk (tervezünk) konzultációkat, kerekasztal-beszélgetéseket:- Készül a Bit. módosítás - PSZÁF: adatszolgáltatás és regisztráció- Humán kockázatok (élet-és nyugdíjbiztosítások)- Alkuszbarát bankok és banki termékek- Adó- és munkaügy - amit a vállalkozásoknak tudni kell- A biztosítási szakma imázsa - „ügyfél-képzés”

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: