Biztosításközvetítők 2 Európai Fóruma

2007. május 30. - június 1. Brüsszel, Hotel Conrad

Kedves Kolléga!
Az elmúlt esztendőkben az európai biztosítási szektor mind piaci mind szabályozási változások hatására jelentős átalakuláson ment át. Az Ön üzleti lehetőségeit is bizonyára befolyásolták ezek a változások és a java még ezután jön.

Biztosításközvetítők 2 Európai Fóruma

Az Európai Unió Biztosításközvetítő Irányelveit (IMD) már a legtöbb tagországban átültették a nemzeti jogszabályokba, létrehozva ezzel az egységes európai piacot (Single European Market).Legyen ön bár alkusz vagy független ügynök, dolgozzon a nemzeti vagy az európai piacon, biztosan kíváncsi, milyen helyet foglal el ebben az állandóan változó üzleti környezetben.

Ezért, valamennyi BIPAR tagország nemzeti szövetségeinek vezetőivel együttműködve, örömmel invitáljuk Önt a Biztosításközvetítők 2. Európai Fórumára Brüsszelbe.„

A biztosításközvetítés alapvető változásai ” című tanácskozás nyitófogadását 2007. május 30-án este tartjuk a Hotel Conrad-ban.

A Fórumon a szakma vezető képviselői, véleményformáló személyiségei számolnak be a legfrissebb változásokról, trendekről. A Fórum egyúttal remek lehetőség az üzleti hálózat- és kapcsolatépítésre.

A BIPAR és a POI valamint a FBAMSZ elnöksége nevében invitáljuk, találkozzunk Brüsszelben, 2007. május 30-án.

Tisztelettel
David Harari a BIPAR elnöke , Hugh Governey a POI elnöke

További információért és jelentkezési lapért forduljon a FBAMSZ titkárságához.

Tel./Fax: 210 2285, e-mail: fbamsz@mail.datanet.hu

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: