Új magazin a közvetítő szektornak!

Sokan már számtalan helyen sokszor minősítették a hazai pénzügyi kultúrát. Többször elhangzott már az a felvetés is, hogy a kultúra szintjéért a pénzügyi szektor szereplői a felelősek, főként azok, akik az ügyfelekkel találkoznak, tehát a közvetítők. Azonban ettől függetlenül a pénzügyi kommunikáció nagy része és a sajtótermékek szinte teljes egésze a végső felhasználókhoz szól. A közvetítőknek azonban a kultúra növeléséhez és munkájukhoz több helyről kell a megfelelő piaci információkat összegyűjteni és rendszerezni. Ez sok időt vesz igénybe, amit az értékesítési tevékenységtől vagy a szabadidőből kell elvenni.

Új magazin a közvetítő szektornak!

Ezt a tényt felismerve indítja útjára „A Tanácsadó” elnevezésű magazinját az Extreme Net Kft. azzal a céllal, hogy negyedévente 100 oldalon rendszerezetten átadja a piaci információkat a pénzügyi- és közvetítő szektor szereplőinek. A magazin érinti a legfontosabb szektorokban (Bank, Biztosítás, Befektetés, Nyugdíj, Ingatlan, Adózás) történteket és előremutató elemzések, valamint vezetői interjúk segítségével iránymutatást ad a következő negyedévre is.

Egy olyan lapról van szó, amely a szakmabelieknek szól szakmabeliektől. Mentes az olyan kliséktől, amelyek oly sok, a végső fogyasztóknak szóló termékekben megjelentek. Itt azok az információk, elemzések, riportok kapnak helyet, amelyek a szektornak szólnak és számukra tartalmaznak értékes és hasznos tudást. Igyekszünk egy olyan felületet biztosítani, amelynek segítségével a termék előállítója első kézből tud kommunikálni az értékesítő partnerekkel. Egy olyan média terméket célunk létrehozni, aminek segítségével könnyebbé válik a mindennapi munka, és ami leveszi az információ beszerzésének nehézségét minden pénzügyi szakember válláról. Igyekszünk átfogó és előremutató elemzések és interjúk segítségével nem elveszni a múlt eseményeiben, hanem azt a mindennapi üzlet nyelvére lefordítva biztos alapot adni a nehéz időkben is.

Természetesen a szakmai elemzések és interjúk mellett kitérünk olyan fontos területekre is mint az értékesítési technikák bemutatása, marketing, ügyfélszerzési praktikák és HR kérdések. De nem hiányozhat a könnyed magazinos tartalom, autóteszt, bormustra és bizniszdivat formájában.


A Tanácsadó

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: