Meghívó a VI. Biztosításszakmai Konferenciára

A VI. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás megrendezésére idén is a szervezett alkuszok összefogása mellett kerül sor.

A helyszín új, az érdeklődőket a Ramada Resort AQUAWORLD Budapest szállodában (1044 Budapest, Íves út 16.) várják a szervezők.

Meghívó a VI. Biztosításszakmai Konferenciára

2009. szeptember 20-án, vasárnap a biztosítási szakma valamennyi érdeklődője számára nyílt családi nap ot tartunk az AQUAWORLD élményfürdőben. Jegyek, kedvezményes áron igényelhetők a konferencián résztvevő cégeken keresztül, a Jelentkezési lap megfelelő rovatának kitöltésével. A jegyek ára a helyszínen készpénzzel fizetendő, a kedvezményre való jogosultságot a rendezőktől kapott kupon igazolja.

Tervezett program:

  • 2009. szeptember 20-án, vasárnap este 19 óra

Kiállítás megnyitó, díjkiosztó gála megnyitóbeszédekkel, majd azt követően állófogadás.

  • 2009. szeptember 21-én és 22-én (hétfő, kedd)

10 – 18 óráig a hotel 4 konferenciatermében szakmai előadások, céges bemutatkozások 45 perc / 15 perc időegységekben. Mindkét nap programjait kizárólag konferencia-jeggyel lehet látogatni. A napi jegy 3 kávészünetet tartalmaz, a déli szendvicsekkel „bővített”! Ebédet ezekre a napokra külön lehet, de nem kötelező rendelni.

  • 2009. szeptember 21-én, hétfőn este 20 óra

„Hollywood Party” – enni-inni való, zene, tánc, filmvetítés – egyszóval BULI a Ramada Apartman Ház -1. szintjén. Jegyek korlátozott számban kaphatók.

További részletes információért forduljon a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége titkárságának (Tel./Fax: 210-2285 e-mail: fbamsz@mail.datanet.hu) munkatársaihoz.

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: