Belebetegszünk a válságba?!

A mostanság amúgy is borús hétköznapokat még inkább nyomasztóvá teszik a sokkoló hírek, gazdasági előrejelzések, kilátások vagy éppen kilátástalanságok.

A növekvő törlesztő részletek, munkahelyi leépítések, az ezzel járó életviteli problémák nem tesznek jót általános egészségi állapotunknak sem.

Belebetegszünk a válságba?!

Az anyagi javak létrehozójának, illetve annak időleges családfenntartásból, cégvezetésből történő akár rövid időre történő kiválása is többféle problémát felszínre hozhat, s ugye azt nem kell számokkal alátámasztanom, hogy hány egyszemélyes vagy egy személy köré épülő vállalkozás van Magyarországon.

Az életünk részévé vált napi stressz kezelése sem egyszerű feladat. A betegségek kialakulásának okait alapvetően lelki alapokra vezetik vissza.

A nehéz gazdasági helyzetben egy váratlan betegség, főleg ha a családfenntartót éri, akár kilátástalan helyzetbe is sodorhat családokat, vállalkozásokat. A felfokozott idegállapotból adódó figyelmetlenség, ingerlékenység véletlen, váratlan balesetekben, míg az anyagi problémák – rosszabb esetben – komolyabb betegségekben végződhetnek.

Ha betegek vagyunk, kiszolgáltatottnak érezzük magunkat, törődésre, a mielőbbi felépüléshez nyugodt környezetre van szükségünk. Ma már ezen előre nem látható élethelyzetekre is találunk több tucat biztosítási lehetőséget.

Ne gondoljuk, hogy a biztosítók egy újabb bőrt kívánnak lehúzni az amúgy is rossz pénzügyi helyzetben lévő ügyfeleikről. Éppen ellenkezőleg, hiszen mindenki számára elérhető havi díjakért lehet már megfelelő egészségbiztosítási fedezetet vásárolni.

Ha csak annyit pénzt fordítunk egészségbiztosítási díjra, mint amennyit gépjárművünk biztosítására, már sokat tettünk mind magunk, mind családunk biztonságérzetének növelése érdekében.


BIZTOSÍTÁRS MAGAZIN

Bartha Zoltán

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: