Már köthetünk COVID fedezetes utasbiztosítást - Nálunk is!

A járványhelyzet miatt, ha külföldi utazásban gondolkodunk, nagyon lényeges és megkerülhetetlen a megfontolt tervezés. Célszerű a ki- és beutazási szabályokról, a célország lokális szabályozásáról tájékozódni. Főleg, mert ezek akár hétről hétre változhatnak. De mi van akkor, ha kiutazás után történik valami?

Már köthetünk COVID fedezetes utasbiztosítást - Nálunk is!

Például a külföldi járványhelyzet miatt azonnal haza kell utazni vagy karanténra köteleznek bennünket. Az ilyen többletkiadást jelentő helyzetekre csak tájékozódással nem tudunk biztonságot jelentően felkészülni.

Ezért is szuper hír, hogy nem csak az utazói oldal próbál a biztonságérzet megteremtéséért tervezni, hanem az utasbiztosítási szolgáltatást nyújtó biztosítók is elkezdtek érdemben reagálni erre a helyzetre, és COVID-19 biztosítási csomagokat állítanak össze. Nálunk, a Biztosítás.hu Utasbiztosítás-kötési moduljában már meg is kötheti az európai utazására érvényes COVID-19 utasbiztosítási csomagot! A termék a többi utasbiztosítás között kiemeltként jelenik meg „Európában COVID-19 védelemmel”.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Tovább

Mire nyújt extra fedezetet a COVID-19 záradékot tartalmazó utasbiztosítási csomag?

Európai utazások esetén:

A külföldi járványügyi vészhelyzet miatt beálló, azonnali hazautazással kapcsolatos költségek térítése a megadott összeghatárig 

A külföldi karantén-intézkedések miatti többletköltség térítése a megadott összeghatárig 

COVID-19 fertőzésből adódó megbetegedés vagy hatósági karantén miatt felmerülő utazásképtelenség esetén, máshonnan meg nem térülő szállás és utazási költség megtérítése a megadott összeghatárig

Külföldi utazástervezéshez összegyűjtöttünk néhány hasznos információt >>

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: