Casco biztosítás
Casco biztosítás
Válasszon nálunk olcsóbb casco-t!

Kattintson az egyszerűsített CASCO-ért!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Kobe
Mapfre
Mondial
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Casco folyamata

A CASCO biztosítás folyamata kötelező gépjármű-felelősségbiztosításhoz hasonló. Az Ön által megadott alapadatok segítségével kiszámítjuk Önnek a CASCO díjait, figyelemmel bónusz besorolására. A díjak megjelenítésénél Ön kiválasztja az Önnek leginkább megfelelő biztosítást. Rendszerünk generál az Ön számára egy biztosítási ajánlatot, melyet Ön kattintással tud leellenőrizni és elfogadni.

Bejelentkezés

Bejelentkezés

Amennyiben Ön már igénybe vette portálunk szolgáltatásait, akkor lehetősége van bejelentkezni és ily módon korábban megadott adatai betöltésre kerülnek!

Bejelentkezés

Adatok megadása

Adatok megadása Adatok megadása

Első lépésként a biztosítási díj kiszámításához szükséges alapadatok megadása történik., úgymint

  • a gépjármű tulajdonosának adatai (neme, irányítószáma, születés dátuma, jogosítvány megszerzésének éve),
  • a gépjármű adatai (gyártmány illetve típus, teljesítmény, üzemeltetés jellege, km óraállás, a gépjárműben lévő extrák, forgalmi rendszám),
  • és egyéb adatok ( GFB illetve casco fokozat, vezetők köre, fizetés módja, üteme, önrész, casco bónusz-igazolás).

Díjak és szolgáltatások

Díjak és szolgáltatások Díjak és szolgáltatások

Az Ön által megadott alapadatok segítségével kiszámítjuk Önnek a casco díját, figyelemmel bónusz besorolására. A biztosítókat közös táblázatban, jól áttekinthető módon jelenítjük meg, ami alapján könnyen kiválaszthatja az Önnek legkedvezőbbet. Az egyes biztosítók konkrét díjain kívül a nyújtott szolgáltatásokat is bemutatjuk, így teljes képet kaphat az egyes biztosítási termékekről.

Szerződés adatai

Szerződéskötés adatai

A biztosító kiválasztását követően kérjük, adja meg a szerződéskötéshez szükséges adatokat. A szerződésben egyrészt a tulajdonos adataira, másrészt a gépjármű adataira van szükség. Amennyiben Ön casco biztosítót vált, megadhatja biztosításának évfordulóját, vagy lehetősége nyílik akár már a holnapi naptól is biztosítót váltani. Szemle esetén tájékoztatjuk a fontosabb részletekről. Ezt követően lehetőség van e-mail címének és telefonszámának ellenőrzésére. Ez azért különösen fontos, mert a megadott e-mail címen és telefonszámon keressük majd a szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából. Az adatok megadását követően egy ajánlati összesítő jelenik meg, amin le tudja ellenőrizni az Ön által megadott összes adatot, ami a szerződés megkötéséhez szükséges. Amennyiben az adatokban nincs javítandó, úgy klikkeléssel az ajánlati összesítő tartalmát el tudja fogadni és a „Tovább” gombbal az ügyfél tájékoztatóhoz érkezik. Ha a megadott adatokon módosítani szeretne, azt a „Vissza” gombra kattintva teheti meg.

Ügyfél tájékoztató

Ügyfél tájékoztató

Az ügyfél tájékoztatóban ismertetjük a választott biztosító főbb adatait, valamint a casco biztosítás szerződési feltételeit.

Ajánlat elküldése

Amennyiben elfogadja a feltételeket és a nyilatkozatok tartalmával egyetért, ajánlatát rögzítjük rendszerünkben és a biztosítás megkötéséhez szükséges teendőket és dokumentumokat e-mailben megküldjük Önnek.

FONTOS: Az összes szükséges dokumentumot és esetleges kedvezményre jogosító igazolásokat, kérjük, a BIZTOSITAS.HU részére küldje el, ezeket mi természetesen díjmentesen és a lehető legrövidebb idő alatt juttatjuk el az egyes biztosítókhoz.

Az ajánlathoz tartozó dokumentumokat és információkat Online ügyfélszolgálatunkban is bármikor elérheti.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: