Kötelező Biztosítás
Kötelező Biztosítás
Számoljon és spóroljon nálunk!

Egyszerű összehasonlítás, árgarancia és értékes nyeremények egy helyen.

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Kötelező folyamata

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötésének folyamata

kötelező biztosítás

A díjszámítás gombra klikkelve a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást néhány egyszerű és gyors lépésben megköthető online! A kalkulációhoz és a kötelező biztosítás megkötéséhez a jogosítványban, forgalmiban, és ha van korábbi KGFB szerződésben szereplő adatokra.

Díjszámítás indítása bejelentkezés nélkül/bejelentkezéssel

kötelező biztosítás

A Biztosítás.hu oldalán először biztosítást kötőket az ügyintézéshez regisztrálni fogjuk. A regisztráció során létrehozott Saját mappából később elérhetőek a korábban megkötött szerződések, új biztosítás kötésekor az űrlap kitöltését gyorsítja és megkönnyíti a korábban megadott adatok segítségével. Ebben az esetben a díjszámítás gomb választandó. Akik már kötöttek biztosítást az oldalon, lehetőségük van bejelentkezni, és így a korábban megadott adatok, szerződések betöltésre kerülnek!

Az információ beviteli rubrikák mellett segítő információk jelennek meg, amikben kifejtjük, hogy mit kell választani, beírni. Amennyiben bármikor további segítségre, tanácsra van szükség, szakértő kollégáink a kalkulátor oldalon található chaten keresztül vagy telefonos visszahívás kérés során válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Gépjármű fajtája, biztosítás kötés oka

ügyfél adatok

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötésének első lépéseként meg kell adnunk a biztosítani kívánt gépjármű fajtáját, valamint a kötés okát.

A szerződő adatai, nyereményjáték

A szerződő adatainak megadásával folytatódik a kötési folyamat. Aktuális nyereményjátékunkon való részvételhez ezen az oldalon adhatjuk meg érvényes e-mail címünket és mobiltelefonszámunkat!

Gépjármű adatok megadása

ügyfél adatok

A biztosítás díjának kiszámításához a gépjármű pontos adatait kell megadnunk, melyhez a gépjármű forgalmi engedélye nyújthat segítséget.

Egyéb adatok Ebben a részben ki kell választanunk a gépjármű üzemeltetésének módját, a jelenlegi biztosítónkat, valamint itt kell megválaszolnunk a járműhasználati szokásainkra vonatkozó kérdéseket.

Károkozással kapcsolatos adatok

kártörténet

Kérjük, adja meg a szerződése utolsó biztosítási időszakban érvényes bónuszfokozatát, valamint az esetlegesen korábban okozott kár időpontját.

Kiemelt kedvezmények, további kedvezmények biztosítónként

kedvezmények

Ezen az oldalon van lehetőségünk kedvezményekkel csökkenteni a kötelező biztosításunk árát. Fontos, hogy olyan kedvezményt válasszunk ki, amit szükség esetén igazolni is tudunk!

Díjoldal, díjszámítási adatok, alkalmazott KGFB kedvezmények

kalkulátor

A megadott alapadatok segítségével kiszámítjuk a biztosítási piacon jelenlévő biztosítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait – figyelembe véve bónusz besorolást és azokat a kedvezményeket, amelyekre jogosult – és egy jól áttekinthető, közös táblázatban ábrázoljuk az egyes biztosítók ajánlatait. A biztosításokat ár alapján rendezzük, hogy ezzel is segítsük a választásban. A táblázat alapján könnyen kiválasztható az igényeinknek leginkább megfelelő biztosítás.

  • A KGFB info funkcióban olvashatunk fontos információkat jelenlegi biztosításunkról, a biztosítás dokumentumairól, valamint a fizetési módokról is.
  • Kérdés estén visszahívást kérhető, valamint elmenthető megkezdett kötési folyamat.
  • A biztosítás megkötésének folyamata a megkötöm gombbal indítható el!

Ajándékaink, ajánlott kiegészítő biztosítások

kalkulátor

Az ajánlat kiválasztását követően lehetőség van válogatni az ajándékaink és a biztosítók által kínált kiegészítő biztosítások közül. A kiegészítő biztosításokról érdemes tudni, hogy a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást itt kiegészíthetjük vagyonvédelmi (CASCO biztosítás elemekkel) biztosításokkal. Ilyenek lehetnek – gépjárművünk függvényében - például kátyúkár, autópálya casco, parkolás biztosítás, vadkár stb.

A szerződő adatai, a gépjármű adatai

kapcsolati adatok

A szerződő adatainak, illetve a gépjármű adatainak megadásával folytatódik a kötési folyamat.

Kapcsolati adatok megadása

adatellenőrzés

Azt itt megadott e-mail címre és telefonszámra a szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából van szükség, a megadott elérhetőségeken keresztül tudjuk felvenni a kapcsolatot, elküldeni a szerződést.

Regisztrációs adatok megadása, üzletszabályzat 

nyilatkozat

A következő oldalon azokat, akik még nem kötöttek biztosítást oldalunkon egy felhasználónév és egy jelszó megadását követően regisztráljuk rendszerünkbe. Az üzletszabályzat, illetve a nyilatkozat elfogadása után léphetünk tovább a következő oldalra.

Adatok ellenőrzése, nyilatkozatok elfogadása

Utolsó lépésként ezen az oldalon kell ellenőriznünk a korábban megadott adatok helyességét, továbbá elfogadni a szerződéskötéshez szükséges nyilatkozatokat.

Sikeres biztosításkötés

nyilatkozat

A szerződéskötés lezárult. A korábban megadott e-mail címre elküldünk minden további információt. Köszönjük, hogy Oldalunkon keresztül köti meg gépjármű-felelősségbiztosítását!

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: