Kötelező Biztosítás
Kötelező Biztosítás
Számoljon és spóroljon nálunk!

Egyszerű összehasonlítás, árgarancia és értékes nyeremények egy helyen.

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Kobe
Mapfre
Mondial
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Kötelező folyamata

Oldalunkon néhány egyszerű lépésen keresztül megkötheti kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás át.

Bejelentkezés

Bejelentkezés

Amennyiben Ön már igénybe vette portálunk szolgáltatásait, akkor lehetősége van bejelentkezni és ily módon korábban megadott adatai betöltésre kerülnek!

Adatok bekérése

Kgfb adatok bekérése

Az első lépések egyike az, hogy megadja, milyen fajta gépjárműre szeretne biztosítást kötni, illetve hogy mi a biztosítás kötés oka.

Kgfb adatok bekérése Kgfb adatok bekérése

Második lépésként a biztosítási díj kiszámításához szükséges alapadatok megadása történik. A díjszámításhoz az Ön és a biztosítani kívánt gépjármű adatainak megadása, valamint az Ön által igényelt kedvezmények bejelölése szükséges. Az adatok megadásánál egy 2 szintű segítség rendszerrel és fontos információkkal támogatjuk ügyfeleinket.

Kgfb adatok bekérése Kgfb adatok bekérése

Harmadik lépés a kártörténettel és gépjármű használati szokásaival kapcsolatos kérdések megválaszolása, továbbá beállíthatja milyen kedvezményekre jogosult.

Díjak összehasonlítása

Gfb díjak összehasonlítása

A megadott alapadatok segítségével kiszámítjuk Önnek a biztosítási piacon jelenlévő biztosítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait – figyelembe véve bónusz besorolását és azokat a kedvezményeket, amelyekre Ön jogosult – és egy jól áttekinthető, közös táblázatban ábrázoljuk az egyes biztosítók ajánlatait. A biztosításokat ár alapján rendezzük, hogy ezzel is segítsük Önt a választásban. A táblázat alapján könnyen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő biztosítást. Amennyiben lehetőség van rá, akkor az Ön autójára CASCO ajánlatot is adunk, lehetőséget biztosítva ezzel Önnek, hogy a GFB szerződése mellé CASCO-t is köthessen egy lépésben! Fontos: A GFB és a CASCO biztosítás más-más biztosítónál is megköthető, ehhez nem kell új kalkulációt végeznie, csak a legördülő menüből kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb Casco biztosítót!

Gfb díjak összehasonlítása

Az Önnek legkedvezőbb ajánlat kiválasztását követően lehetősége van válogatni az ajándékaink és a biztosítók által kínált kiegészítő szolgáltatások közül.

Ajánlat készítése

Ajánlat készítés

A biztosítási ajánlat tartalmazza a szerződő és a személygépjármű adatait, valamint a biztosítás éves és gyakoriság szerinti díját. A szerződéskötéshez szükséges adatok megadása után elkészítjük Önnek a biztosítási ajánlatot

Ügyfél tájékoztató

Ügyfél tájékoztató

Ha ellenőrizte az adatok helyességét, már nincs egyéb dolga csak véglegesítenie kell az ajánlatkészítést a nyilatkozatok elfogadásával. Amint ezt megtörtént, e-mailben küldünk Önnek tájékoztatást a szerződéskötésről és további információkról. Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: