Lakásbiztosítás
Lakásbiztosítás
Kattintson és tarifáljon 2 perc alatt

Akár 50% kedvezményt is kaphat egyedi akciónknak köszönhetően

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Kobe
Mapfre
Mondial
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Lakásbiztosítás folyamata

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, be tud lépni saját mappájába, melyen keresztül vissza tudjuk tölteni korábban megadott adatait.

Adatmegadás

ADATOK MEGADÁSA

Lakásbiztosítását oldalunkon keresztül néhány egyszerű és gyors lépésben megkötheti.

Először kérjük, adja meg az ingatlan adatait, amiből kiszámítjuk Önnek a lakásbiztosítás i díjakat. A kérdések végén található infó gombokban részletesen leírjuk Önnek, hogy az adott kérdés mit jelent és hogyan érdemes az adatokat megadni ahhoz, hogy a megfelelő biztosítást köthesse meg ingatlanára.

Ha kérdése van, kattintson a jobb oldali visszahívást kérek gombra és kollégáink pár munkanapon belül megkeresik Önt.

Adatmegadás

Díjak és szolgáltatások

Az alapadatok megadását követően egy díjgrafikonon ábrázoljuk az egyes biztosítók lakásbiztosítás ának éves díját. Választását a biztosítások százalékos kiértékelésével igyekszünk könnyebbé tenni. Ha a termékértékelés ikonra húzza a kurzort, láthatja, hogy egyes termékek milyen fedezeteket tartalmaznak.

A biztosítási összeg az az újraépítési/újrabeszerzési érték, amely a jövőben a kárrendezés alapja lehet. Ha alacsonynak találja, ez megemelhető, de figyeljen, hogy ne biztosítsa túl az ingatlan t.

Oldalunkon lehetőség van olyan kiemelt ingóság ok biztosítására, mint a festmények, drága kövek, nemesfémek.

Díjösszehasonlítás

Díjösszehasonlítás

Számos biztosító esetén lehetőség van a fedezet bővítésére. Oldalunkon keresztül köthet készpénzbiztosítást, kerti növényzet biztosítást, garázsban tárolt gépjármű biztosítást, vagy akár különleges üvegbiztosítást is.

Díjösszehasonlítás


Szerződés adatai

Ezen a ponton a szerződéskötéshez szükséges adatok megadása történik. A szerződés megkötéséhez szükségünk van:

  • a szerződő adataira
  • a kockázatviselés helyére
  • a biztosítás tartamára
  • jelzálogjoggal terhelt ingatlan esetén a hitelszerződéssel kapcsolatos adatokra

Ezt követően kérjük, ellenőrizze e-mail címét és telefonszámát. Ez azért lényeges, mert a szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából a megadott elérhetőségeken keresztül tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot. Az adatok megadása után láthatja az ajánlati összesítőt. Amennyiben a feltüntetett adatok helyesek, a lap alján kattintással el tudja fogadni annak tartalmát. Ha módosítani szeretné ajánlatát, a „Vissza” gombra kattintva megteheti.

További adatok, opciók megadása

Ha Ön még nem ügyfelünk, akkor következő lépésként regisztrálhat az oldalunkon. Az itt megadott felhasználónevével és jelszavával a jövőben be tud lépni online ügyfélszolgálati fiókjába, ahol nyomon követheti szerződéseit, vagy akár újra letöltheti a szerződéséhez kapcsolatos dokumentumait.

További adatok, opciók megadása

Utolsó lépésként, kérjük, ellenőrizze a korábban megadott adatokat, továbbá fogadja el a szerződéskötéshez szükséges nyilatkozatokat. Ha ez megtörtént, a szerződéskötés lezárult és a megadott e-mail címre elküldünk Önnek minden további információt.

További adatok, opciók megadása

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: