Lakásbiztosítás
Lakásbiztosítás
Kattintson és tarifáljon 2 perc alatt

Akár 50% kedvezményt is kaphat egyedi akciónknak köszönhetően

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Lakásbiztosítás folyamata

A LAKÁSBIZTOSÍTÁS MEGKÖTÉSÉNEK FOLYAMATA

Lakásbiztosítás

A díjszámítás gombra klikkelve indítható el folyamatunk, mellyel lakásbiztosítást néhány egyszerű és gyors lépésben megköthető!

Díjszámítás indítása bejelentkezés nélkül/bejelentkezéssel

Lakásbiztosítás

A Biztosítás.hu oldalán először biztosítást kötőket az ügyintézéshez regisztrálni fogjuk. A regisztráció során létrehozott Saját mappából később elérhetőek a korábban megkötött szerződések, új biztosítás kötésekor az űrlap kitöltését gyorsítja és megkönnyíti a korábban megadott adatok segítségével. Ebben az esetben a díjszámítás gomb választandó. Akik már kötöttek biztosítást az oldalon, lehetőségük van bejelentkezni, és így a korábban megadott adatok, szerződések betöltésre kerülnek!

Az információ beviteli rubrikák mellett segítő információk jelennek meg, amikben kifejtjük, hogy mit kell választani, beírni. Amennyiben bármikor további segítségre, tanácsra van szükség, szakértő kollégáink a kalkulátor oldalon található chaten keresztül vagy telefonos visszahívás kérés során válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Díjszámítási adatok, nyereményjáték

Lakásbiztosítás

A lakásbiztosítási díjak kiszámításához szükséges megadni az ingatlan adatait. A kérdések végén található infó buborékokban részletesen leírjuk, hogy az adott kérdés mit jelent, és hogyan érdemes az adatokat megadni a megfelelő biztosítás megkötéséhez.

A jobb oldalon található visszahívást kérek gomb segítségével telefonos segítséget is kérhetünk.

Az aktuális nyereményjátékon való részvételhez ezen az oldalon adhatjuk meg érvényes e-mail címünket és mobiltelefonszámunkat!

Díjoldal, biztosítási összegek, ajánlati adatok

Lakásbiztosítás

Az alapadatok megadását követően egy díjgrafikonon ábrázoljuk az egyes biztosítók lakásbiztosításának éves díját!

  • Az értékelés oszlopban található a társaságunk egyedi rendszerével készült százalékos termékértékelés az adott biztosításokról. Minél közelebb áll egy termék értékelése a 100%-hoz, véleményünk szerint annál optimálisabb a lakásbiztosítás.
  • A részletek funkcióra lépve találhatjuk meg az adott biztosítási ajánlatra vonatkozó részletes információkat.
  • A kiegészítő fedezetek gombra kattintva bővíthetjük kiegészítő fedezetekkel a lakásbiztosítási csomagot.
  • Kérdés estén visszahívás kérhető, elmenthetjük a megkezdett kötési folyamatot, valamint lehetőségünk van maximum 3 termék összehasonlítására is.

A biztosítási összeg az az újraépítési/újra beszerzési érték, amely a jövőben a kárrendezés alapja lehet. Ha alacsonynak találjuk, ez megemelhető. Figyeljünk, hogy ne biztosítsuk túl az ingatlant!

Oldalunkon lehetőség van olyan kiemelt ingóságok biztosítására, mint a festmények, drágakövek vagy nemesfémek. A biztosítás megkötésének folyamata a megkötöm gombbal indítható el!

Termékismertető

Lakásbiztosítás

A díjoldalról továbblépve a termékismertetőt tekinthetjük meg, melyben részletesen leírásra kerülnek az adott termék jellemzői. Szintén ezen az oldalon ismerhetjük meg a szerződéskötést kizáró okokat.  

Ajánlott kiegészítő biztosítások

Lakásbiztosítás

Számos biztosító kínál kiegészítő biztosításokat, melyekkel lehetőségünk van a fedezet bővítésére.

Jelenlegi lakásbiztosítás évfordulója, kötvényszáma

Az új lakásbiztosításunk megkötéséhez szükséges megadnunk a jelenlegi lakásbiztosításunk évfordulóját, valamint kötvényszámát.

A szerződő adatai, a szerződő további adatai, díjfizetés folyószámláról, finanszírozás Ezen a ponton a szerződéskötéshez szükséges adatok megadása történik. A szerződés megkötéséhez szükségünk van:

  • a szerződő adataira
  • a kockázatviselés helyére
  • a biztosítás tartamára
  • finanszírozott ingatlan esetén a hitelszerződéssel kapcsolatos adatokra

Kapcsolati adatok megadása

Lakásbiztosítás

Azt itt megadott e-mail címre és telefonszámra a szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából van szükség, a megadott elérhetőségeken keresztül tudjuk felvenni a kapcsolatot, elküldeni a szerződést.

Regisztrációs adatok megadása, üzletszabályzat

Lakásbiztosítás

A következő oldalon azokat, akik még nem kötöttek biztosítást oldalunkon egy felhasználónév és egy jelszó megadását követően regisztráljuk rendszerünkbe. Az üzletszabályzat, illetve a nyilatkozat elfogadása után léphetünk tovább a következő oldalra.

Adatok ellenőrzése, nyilatkozatok elfogadása

Lakásbiztosítás

Utolsó lépésként ezen az oldalon kell ellenőriznünk a korábban megadott adatok helyességét, továbbá elfogadni a szerződéskötéshez szükséges nyilatkozatokat

Sikeres lakásbiztosítás-kötés

Lakásbiztosítás

A szerződéskötés lezárult és a korábban megadott e-mail címre elküldünk minden további információt.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: