Utasbiztosítás
Utasbiztosítás
Szerződéskötés néhány perc alatt!

Közel 100 utasbiztosítás közül választhat! Biztosítások akár aznapi induláshoz is!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Utasbiztosítás folyamata

AZ UTASBIZTOSÍTÁS MEGKÖTÉSÉNEK FOLYAMATA

Djszmts

A díjszámítás gombra klikkelve indítható el utasbiztosítás kötési folyamatunk, mellyel percek alatt - akár az utazás napján is – megköthető az igényeinknek megfelelő utasbiztosítás!

Díjszámítás indítása bejelentkezés nélkül, bejelentkezéssel

Djszmts

A Biztosítás.hu oldalán először biztosítást kötőket az ügyintézéshez regisztrálni fogjuk. A regisztráció során létrehozott Saját mappából később elérhetőek a korábban megkötött szerződések, új biztosítás kötésekor az űrlap kitöltését gyorsítja és megkönnyíti a korábban megadott adatok segítségével. Ebben az esetben a díjszámítás gomb választandó. Akik már kötöttek biztosítást az oldalon, lehetőségük van bejelentkezni, és így a korábban megadott adatok, szerződések betöltésre kerülnek!

Az információ beviteli rubrikák mellett segítő információk jelennek meg, amikben kifejtjük, hogy mit kell választani, beírni. Amennyiben bármikor további segítségre, tanácsra van szükség, szakértő kollégáink a kalkulátor oldalon található chaten keresztül vagy telefonos visszahívás kérés során válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az utazás adatainak bekérése

Kalkultor

Ahhoz, hogy kiszámoljuk az utasbiztosítás díját, szükségünk van az utazás alapadataira. Aktuális nyereményjátékunkon való részvételhez ezen az oldalon adhatjuk meg érvényes e-mail címünket és mobiltelefonszámunkat!

Az utazók adatainak megadása

Utaz adatai

A következő lépésben kell meghatározni az utazók adatait, valamint a különböző biztosítandó vagyontárgyak (például a kerékpár, vagy a nagy értékű műszaki cikkek) is kiválasztásra kerülhetnek. A speciális igényekhez szakmai segítséget is nyújtunk! Meglévő ügyfeleink bizalmát kedvezménnyel jutalmazzuk, melynek mértéke 5, 10, 15 % lehet attól függően, hogy egy éven belül hányszor kötött már utasbiztosítást az oldalunkon. A kedvezmény érvényesítéséhez a kódot itt tudjuk megadni.

Díjak és szolgáltatások

Djszmts

A megadott információk segítségével számoljuk ki a biztosítók utasbiztosítási ajánlatait! A kiemelt fedezetek oszlopban kerülnek felsorolásra azok a fedezetek, melyek fontosak lehetnek utazásához. Az értékelés oszlopban látható társaságunk egyedi rendszerével készült százalékos termékértékelést a biztosításokról. Minél közelebb áll egy termék értékelése a 100%-hoz, véleményünk szerint annál optimálisabb a tervezett utazáshoz. A részletek funkcióra lépve találhatjuk meg az adott biztosítási ajánlatra vonatkozó részletes információkat. Kérdés estén visszahívás kérhető, illetve el tudjuk menteni megkezdett kötési folyamatot, valamint maximum 3 termék összehasonlítására is lehetősége van. A biztosítás megkötésének folyamata a megkötöm gombbal indítható el!

Ajándékainak, ajánlott kiegészítő biztosítások

kiegszt szolgltatsok

A díjoldalról továbblépve lehetőség nyílik az ingyenes ajándékaink igénylésére, valamint kiválasztott utasbiztosítását bővítheti kiegészítő biztosításokkal is!

A szerződő adatai, születési adatok, címek megadása

adatbekrs

Itt kell megadnunk a szerződés megkötéséhez a szerződő és a biztosított utazók adatait.

Kapcsolati adatok megadása

kapcsolati adatok

Azt itt megadott e-mail címre és telefonszámra a szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából van szükség, a megadott elérhetőségeken keresztül tudjuk felvenni a kapcsolatot, elküldeni a szerződést.

Regisztrációs adatok, üzletszabályzat, nyilatkozat elfogadása

Regisztrci

A következő oldalon azokat, akik még nem kötöttek biztosítást oldalunkon egy felhasználónév és egy jelszó megadását követően regisztráljuk rendszerünkbe. Az üzletszabályzat, illetve a nyilatkozat elfogadása után léphetünk tovább a következő oldalra.

Összesítő, termékismertető, nyilatkozatok, dokumentumok

Sikeres utaskts

Ezen az oldalon érhető el az utasbiztosításról szóló összesítőt, valamint a választott termék ismertetője. Fontos, hogy a nyilatkozatokat és a dokumentumokat letöltsük és elfogadjuk, hiszen csak ezek ismeretében köthető meg az utasbiztosítás.

Az összesítő oldalt követően nincs más hátra, mint a biztosítási díj rendezése. Ezt megtehetjük azonnali bankkártyás fizetéssel, vagy esetenként átutalással is.

Kellemes utazást kívánunk!

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: