Adatbiztonság

Társaságunk az Ön adatait a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény alapján biztosítási titokként kezeli és azokat az Ön beleegyezése nélkül harmadik személyeknek, nem adja ki. Kivételt képeznek ez alól a törvényben tételesen felsorolt esetekben, az arra jogosult szerveknek történő kiadások.

Adatbiztonság

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által megadott adatok titkosított vonalon, úgynevezett SSL (Secure Socket Layer) technológiával kerülnek szerverünkre, ami garantálja, hogy az interneten keresztül továbbított adatok harmadik személyek számára ne legyenek hozzáférhetőek.

A titkosított kapcsolatra vonatkozó hitelesítésünket a NETLOCK KFT. állította ki, melyet az alábbi képekre kattintva ellenőrizhet.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az oldalunkon megkötött és bankkártyás fizetéssel létrejövő szerződések esetén, a díjfizetés szerződött partnerünk, internetes kártyaelfogadó rendszerén keresztül történik.

Partnerünk vonatkozó oldala a Verisign Inc. által hitelesített. A kommunikációt lebonyolító Java alkalmazás partnerünk számítástechnikai rendszere által védett csatornán veszi át és küldi az adatokat, amely biztosítja, hogy az Ön által megadott adatok ne juthassanak illetéktelenek tudomására.

SSL tanúsítvány Verisign logo MasterCard VISA

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: