Személyi sérüléses<br>kárrendezési segítség
Személyi sérüléses
kárrendezési segítség
Nem tudja mire jogosult?

Régóta húzódik már kárügye?

Konzultáció kérése
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Személyi sérüléses kárrendezési segítség

Kérjen segítséget személyi sérüléses kárigénye jogosságát és a várható kártérítés összegét illetően. A választ 1 munkanapon belül olvashatja!


Szakjogász a károsultakért

Személyi sérüléses kárrendezési segítség

Szakmai konzultáció kérése személyi sérüléses károk esetére

Tovább

Személyi sérüléses balesetek, személyi sérüléssel járó biztosítási károk, üzemi-, munkahelyi balesetek, orvosi műhibák és ezekből fakadó halálesetek kapcsán a károsultak és a hátramaradottak által igényelhető kártérítések esetén biztosítunk segítséget a hozzánk fordulók részére. Szakembereink a több évtizedes ügyvédi tapasztalattal - minden esetet egyedileg megvizsgálva - nyújtanak hatékony segítséget a vagyoni és a nem vagyoni kárigények érvényesítésében, illetve adnak tanácsot Önnek*.

Szakmai konzultáció kérése - személyi sérüléses károk esetére

Az Ön által feltett kérdésre 1 munkanapon belül díjmentesen válaszolunk és tanácsunkkal segítjük a további teendők, lehetőségeket illetően. Amennyiben ügyének továbbvitelében is tudunk segíteni és Ön megbíz minket ezzel, biztosítjuk ügyének további képviseletét.

Ebben az esetben a szolgáltatás sikerdíjas rendszerben működik, ezért Önt előre semmilyen költség nem terheli!

Ügyfeleink kizárólag a megítélt és már kézhez kapott kártérítések összegéből fizetik meg szakmai munkadíjunkat, sikerdíjunkat. A kárigények érvényesítésében országos hatáskörben működő biztosítási szakjogász partnereink segítik Önt*. Ügyfeleink jogi tanácsuk alapján általában magasabb kártérítésre, gyorsabb és könnyebb ügyintézésre és kárrendezésre , valamint kiváló kárrendezési képviseletre számíthatnak.

Szakértő partnereink az alábbi személyi sérülésekhez, halálesetekhez kapcsolódó eljárások során nyújthatnak Önnek segítséget:

  • kárügyek hatékony és szakszerű képviselete
  • peren kívüli egyezségek kialakítása
  • peres eljárások
  • már megítélt kártérítések felülvizsgálata
  • káresemények szakmai értékelése
  • megsérült személyek büntetőjogi képviselete

Ne feledje! Egy mindenre kiterjedő, megfelelően alátámasztott kártérítési igény rövidebb idő alatt nagyobb mértékű kártérítéséhez vezethet! Bízza ügyét szakértőre!

*Tájékoztatás: A szolgáltatást a Biztosítás.hu a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft.-vel és annak szerződött szakjogász partnereivel közösen üzemelteti.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: