Személyi sérüléses<br>kárrendezési segítség
Személyi sérüléses
kárrendezési segítség
Nem tudja mire jogosult?

Régóta húzódik már kárügye?

Konzultáció kérése
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Gyakori kérdések

Milyen típusú kárügyekben kaphatok segítséget?

Oldalunkon személyi sérüléses balesetek, személyi sérüléssel járó biztosítási károk, orvosi műhibák és ezekből fakadó halálesetek kapcsán a károsultak és a hátramaradottak által igényelhető kártérítések esetén biztosítunk segítséget a károsultak részére. Szakembereink a több évtizedes ügyvédi tapasztalattal - minden esetet egyedileg megvizsgálva - nyújtanak hatékony segítséget a vagyoni és a nem vagyoni kárigények érvényesítésében, illetve adnak tanácsot Önnek*.

Szakértő partnereink az alábbi személyi sérülésekhez, halálesetekhez kapcsolódó eljárások során nyújthatnak Önnek segítséget:

  • kárügyek hatékony és szakszerű képviselete
  • peren kívüli egyezségek kialakítása
  • peres eljárások
  • már megítélt kártérítések felülvizsgálata
  • káresemények szakmai értékelése
  • megsérül személyek büntetőjogi képviselete

*Tájékoztatás: A szolgáltatást a Biztosítás.hu az Énügyvédem.hu Kft.-vel és annak szerződött szakjogász partnereivel közösen üzemelteti.

Milyen konkrét segítséget kapok ügyemben?

Az interneten keresztül feltett kérdése 1 munkanapon belül megválaszolásra kerül. A válaszból kiderül, hogy ügyében mire van lehetőség. Megtudhatja, jogos-e a kárigénye, mire számíthat a kártérítést illetően, van-e értelme egyáltalán a képviseletnek. A szakmai vélemény alapján eldöntheti, tudunk-e Önnek segíteni ügyének továbbvitelében. Amennyiben igen, és Ön igényli szakjogász partnereink további közreműködését, akkor segítséget kap ügyének végleges rendezésében. A teljes körű szolgáltatás így a tanácsadáson túl, a kárügy képviseletéig és végleges lezárásáig elkísérheti Önt.

Amennyiben az e-mailben feltett kérdése megválaszolásához további információkra lenne szükségünk, válaszunkban először ezen információkat fogjuk bekérni Öntől, vagy kollégánk felhívja Önt telefonon.

Mennyibe kerül mindez nekem?

A tanácsadás az Ön számára ingyenes. Az itt feltett kérdésére díjmentesen kap választ. Amennyiben a tanácsadáson túl, Ön azzal is megbízza szakjogász partnerünket, hogy képviselje is Önt kárügyében, akkor ún. sikerdíjat kell majd fizetnie. Ez azt jelenti, hogy Ön csak akkor fizet, ha sikerrel képviseljük Önt, és a kárigényét elismerik, illetve Ön már meg is kapta az Önt megillető kártérítést. Önt így előre semmilyen költség nem terheli. A sikerdíj mértéke általában a kapott kártérítés 20%-a. Amennyiben az Ön számára nyújtott képviseleti szolgáltatás esetleg nem járna sikerrel, akkor természetesen semmit sem kell fizetnie.

Több kártérítést kapok, ha szakértő segítséget veszek igénybe?

Szakmai segítség nélkül a kártérítés összege elmaradhat az elérhető kártérítések átlagos összegétől, mivel a károsultak csupán saját kártérítési ügyükkel találkoznak, szakmai tapasztalatuk csekély, a felelősök pedig igyekeznek minimalizálni az általuk fizetendő kártérítési összegeket. Egy mindenre kiterjedő, reális és megfelelően alátámasztott kártérítési igény hatékonysága a kártérítés összegében és az eljárás gyorsasága tekintetében is megmutatkozik. Ebben tudunk segíteni Önnek szolgáltatásunkkal!

Milyen szakértőket alkalmaznak?

A teljes körű ügyintézés során ügyvédeket, biztosítási szakjogászokat, igazságügyi orvos- és gépjármű szakértőket, közlekedési szakértőket, igazságügyi mérnök- és igazságügyi könyvszakértőket, továbbá biztosítási szaktanácsadókat foglalkoztatunk annak érdekében, hogy az Ön kárigényének érvényesítése kapcsán a lehető legjobb eredmény szülessen.

Korábbi ügyfelek véleménye a kárképviseleti szolgáltatásunkról

P. Norbert - 2013.03.06.

Köszönöm a segítséget!

A PSZÁF azt nyilatkozta hogy nincs jogköre a biztosító döntését felülvizsgálni.

Köszönöm érdemi válaszát.

Tisztelettel :Sz. Ottó - 2013.02.08

Köszönöm az eddigi segítségüket már beszéltem az ügyvédükkel és mondtam neki, hogy fogom még keresni önöket. Nagyon köszönöm eddigi segítségüket.

Tisztelettel:

F. Norbert - 2013.02.02.

Köszönöm gyors szakmai válaszukat.

D. László - 2013.03.01.

Nagyon hálásan köszönöm az ügyvéd úrral nyújtott segítségét. Máté ügyével összefüggésben biztosan továbbra is informális kapcsolatban maradunk.

Köszönettel és üdvözlettel

E. Mária - 2013.02.20.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: