Casco biztosítás
Casco biztosítás
Válasszon nálunk olcsóbb casco-t!

Kattintson az egyszerűsített CASCO-ért!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Online casco kötés

Portálunk CASCO biztosítási modulja a hazai biztosítási piac széles skáláját, és ezen belül is több variáció lehetőségét tárja fel előttünk mindössze néhány perc alatt, valamint finanszírozott autóra is online módon köthetünk itt szerződést.

Casco biztosítás kalkulátor

Válasszon nálunk olcsóbb CASCO-t

Tovább

A biztosításkötési folyamat első felében semmilyen személyes adatra nincs szükség, kizárólag olyan kérdéseket kell megválaszolni, amelyek a megfelelő biztosítási szerződés kiválasztásához és a díjszámításhoz szükségesek.

Az alapadatok megadása, valamint a nekünk megfelelő önrészesedés kiválasztása után megkapjuk a biztosítók ajánlatait és az éves biztosítási díjat.

Természetesen lehetőség van a gyári felszereltségen felüli extrák, valamint elektroakusztikai berendezések biztosítására is.

A szerződéskötés is teljesen online módon történik, a személyes adatok megadását követően. Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, egy általunk e-mailben megküldött meghatalmazást kell majd aláírva visszaküldenie számunkra faxon, hogy az Ön által választott biztosító felé eljárhassunk. A biztosításkötésről rendszerünk ajánlati igazolót (valamint finanszírozott autó esetén a banknak átadandó engedményező nyilatkozatot) küld. A kötvényt pedig a biztosító fogja megküldeni Önnek.

Természetesen a szerződéskötés kapcsán a fentiekről újra tájékoztatjuk és minden egyéb felmerülő kérdésére válaszolunk.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: