Lakásbiztosítás kalkulátor
Lakásbiztosítás kalkulátor
Kalkuláljon és kössön egyszerűen!

Hasonlítsa össze több biztosító ajánlatait és kösse meg biztosítását!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Az online lakásbiztosítás kötésről

Portálunk lakásbiztosítás i modulja a hazai biztosítási piac széles skáláját, és ezen belül is több variáció lehetőségét tárja fel előttünk mindössze néhány perc alatt. Egyedülálló módon finanszírozott lakásra is online módon köthetünk itt szerződést.

Lakásbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze partnereink lakásbiztosítási ajánlatait kalkulátorunkkal!

Díjszámítás »

A biztosításkötési folyamat első felében semmilyen személyes adatra nincs szükség, kizárólag olyan kérdéseket kell megválaszolni, amelyek a megfelelő biztosítási szerződés kiválasztásához szükségesek.

Az alapadatok megadása, valamint a nekünk megfelelő szolgáltatáscsomag kiválasztása után megkapjuk a biztosítók ajánlatait, az éves biztosítási díjat, és a módozatok szakmai értékelését. Rendszerünk garantálja, hogy helyesen megadott alapadatok esetén a szerződés valóban megfelelő lesz, alulbiztosítottság nem fordulhat elő, és a széles választékból a saját igényünknek legmegfelelőbb csomagot választhatjuk ki.

A szerződéskötés is teljesen online módon történik, a személyes adatok megadását követően. Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, egy általunk e-mailben megküldött meghatalmazást kell majd aláírva visszaküldenie számunkra faxon, hogy az Ön által választott biztosító felé eljárhassunk. A biztosításkötésről rendszerünk ajánlati igazolót (valamint finanszírozott lakás esetén a banknak átadandó engedményező nyilatkozatot) küld. A kötvényt pedig a biztosító fogja megküldeni Önnek.

Természetesen a szerződéskötés kapcsán a fentiekről újra tájékoztatjuk és minden egyéb felmerülő kérdésére válaszolunk.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: