kápolnásnyéki autó biztosítás - casco statisztikai adatai 2018
2004 / 2005 / 2006 / 2007 / 2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink nemenkénti megoszlása

Diagram

A diagram azon kápolnásnyék-i ügyfeleink nemenkénti megoszlását mutatja, akik kötelező és casco biztosítást kötöttek oldalunkon. A diagram mutatja céges ügyfeleinket is, vagyis azon ügyfeleinket, akik biztosítási szerződésük megkötésekor szerződőnek cégüket adták meg.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink kora

Diagram

Az ábrából látható, hogy kötelező és casco biztosításukat nálunk kötő kápolnásnyék-i ügyfeleinknek milyen az életkor megoszlása.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink személygépjárműinek gyártmánya

Diagram

A diagramon látható, hogy a kötelező biztosítással és casco biztosítással rendelkező kápolnásnyék-i ügyfeleink személygépjárműi milyen gyártmányúak, azok hány százalékot tesznek ki személygépjármű állományunkból.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink személygépjárműinek hengerűrtartalma

Diagram

A diagramon az látható, hogy a kötelező biztosításukat és casco biztosításukat portálunkon kötő kápolnásnyék-i ügyfeleink személygépjárműinek mekkora a hengerűrtartalma, illetve azok milyen arányban oszlanak meg.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink személygépjárműinek gyártási éve

Diagram

A diagram bemutatja, hogy kötelező biztosításukat és casco biztosításukat oldalunkon kötő kápolnásnyék-i ügyfeleink személygépjárműit melyik évben gyártották, azok milyen arányban fordulnak elő személygépjármű állományunkban.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink személygépjárműinek futásteljesítménye

Diagram

A diagramon bemutatja, hogy a kötelező biztosítással és casco biztosítással rendelkező kápolnásnyék-i ügyfeleink személygépjárműi milyen futásteljesítménnyel rendelkeznek, illetve, hogy azok hogyan oszlanak meg.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink személygépjárműinek teljesítménye

Diagram

A diagramonon látható, hogy a kötelező biztosítással és casco biztosítással rendelkező kápolnásnyék-i ügyfeleink személygépjárműinek mekkora a teljesítménye, azok milyen arányban oszlanak meg személygépjármű állományunkban.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink személygépjárműinek önsúlya

Diagram

A diagramon mutatja, hogy a kötelező biztosítással és casco biztosítással rendelkező kápolnásnyék-i ügyfeleink személygépjárműi milyen gyártmányúak, azok hány százalékot tesznek ki személygépjármű állományunkból.
Kötelező és casco biztosítást kötő ügyfeleink személygépjárműinek színe

Diagram

A diagram azt mutatja, hogy a kötelező biztosítással és casco biztosítással rendelkező kápolnásnyék-i ügyfeleink személygépjárműi milyen színűek, illetve azok milyen arányban oszlanak meg.
Kötelező és casco biztosítással rendelkező ügyfeleink kármentes éveinek száma

Diagram

A diagramon ábrázolja kötelező- illetve casco biztosítással rendelkező kápolnásnyék-i ügyfeleink kármentes éveinek számát, azaz hány olyan évet teljesítettek, amikor nem okoztak kárt személygépjárművükkel.
Casco biztosítás fedezeti köre

Diagram

Az ábra bemutatja a casco biztosítás fedezeti körét, azaz, hogy milyen fedezetekre nyújthat fedezetet egy casco biztosítás, melyet ügyfeleink oldalunkon keresztül kötnek.Vissza a lap tetejére