Adás-vételi<br>tudnivalók
Adás-vételi
tudnivalók
Vevők teendői

Hasznos tippek, tanácsok, letölthető dokumentum

Partnereink az oldalon
Atlantasport
Businessbox
Carglass
Carvingsi
Cortinasport
Dolomitoksport
Dreamsport
Magyar-Autoklub
Mapfre
OMSZ
Shos-Sibolt
Siker
Skislat
Skitotal
Snowboardland
Sportsziget
Stbsport
Thesetupshop
Titansport
Vitalclub
Xtremesport
Zentaisport
Biztosítás, bónusz ügyintézéssel

A hatályos jogszabályok szerint a forgalomba helyezett gépjárművekre érvényes kötelező biztosítás szükséges. Ennek megfelelően gépjármű vásárlása esetén haladéktalanul gondoskodni kell a kötelező biztosítás megkötéséről.

Annak érdekében, hogy a biztosításkötéssel járó ügyintézés ne rabolja értékes időnket, a biztosításkötés lebonyolításához vegyünk igénybe egy teljes körű ügyintézési szolgáltatással működő biztosításközvetítőt ( pl.: Biztosítás.hu). Ebben az esetben az alkusz, külön díj felszámítása nélkül, gondoskodik a biztosításkötés teljes ügyintézéséről (a piaci összehasonlításról, az ajánlattételről, a felmondásról és szükség esetén az előzmény bónusz átvezetéséről is). A kényelmes ügyintézésen felül az online biztosításközvetítők ajánlatai online kötési és különféle elektronikus ügyintézési módokra járó díjkedvezményeket is tartalmaznak.

Az online biztosításkötés folyamata:

Az online biztosításközvetítők segítségével néhány perc alatt összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait és interneten keresztül bárhonnan kezdeményezheti a kiválasztott biztosítás megkötését. Az ügyintézés megkezdéséhez egy alkuszi meghatalmazás egyszeri beküldése szükséges, melyet követően az alkusz elkezdi a biztosításkötés ügyintézését. A biztosításkötés folyamatáról Ön folyamatos tájékoztatást kap, így Ön folyamatosan nyomon követheti a biztosításkötés lebonyolítását.

Szolgáltatás kereső - Autó HELP

Segítség a nap 24 órájában!

Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

Érje el segélyszolgáltatásainkat mobiltelefonról is! Részletek >

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: