Nem fizettem<br>autópálya díjat
Nem fizettem
autópálya díjat
Hasznos tanácsok külföldi útjához

Vezessen biztonságban külföldön is!

Partnereink az oldalon
Atlantasport
Businessbox
Carglass
Carvingsi
Cortinasport
Dolomitoksport
Dreamsport
Magyar-Autoklub
Mapfre
OMSZ
Shos-Sibolt
Siker
Skislat
Skitotal
Snowboardland
Sportsziget
Stbsport
Thesetupshop
Titansport
Vitalclub
Xtremesport
Zentaisport
Nem fizettem autópálya díjat

Amennyiben Ön az autópályadíj meg nem fizetését észleli , pótolja mielőbb a hiányosságot, amikor legközelebb igénybe vesz egy fizetős útszakaszt. Érdeklődjön egy helyi benzinkúton, vagy a hatóságoknál a díjfizetés menetéről, pótlólagos megfizetéséről. Amennyiben az Ön számára egy rendőri ellenőrzés során válik világossá, hogy nem fizetett díjat, úgy az eljáró rendőrnek jogában áll bírságot kiszabnia.

Ennek mértéke az egyes országokban eltérő lehet , és ezért cserébe adott ideig ingyen használhatja a fizetős utakat. A használati idő lejárata után mindenképpen vásároljon autópálya matricát. Készüljön fel arra, hogy amennyiben nem fizetett, viszont nem állították meg és nem kapott helyszíni bírságot, úgy az adott országba autóval történő újbóli kiutazása esetén a hatósági szervek kiszabhatják és megfizettethetik Önnel az előző mulasztása kapcsán keletkezett bírságot.

Amennyiben bérautóval utazik és nem fizette meg az autópálya díját, akkor a később a bérbeadó társasághoz érkező büntetést az Ön bankkártyájáról le fogják vonni. Természetesen ha van a bérelt járművön éves matrica úgy nem kell külön díjat fizetnie. Erről érdeklődjék a bérbe adó társaságtól.

Szolgáltatás kereső - Bajban külföldön HELP

Segítség a nap 24 órájában!

Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

Érje el segélyszolgáltatásainkat mobiltelefonról is! Részletek >

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: