Bajban vagyok
Bajban vagyok
Tanácsok külföldi ügyintézéshez

További segítség mobil applikációnkban!

App letöltése
Partnereink az oldalon
Atlantasport
Businessbox
Carglass
Carvingsi
Cortinasport
Dolomitoksport
Dreamsport
Magyar-Autoklub
Mapfre
OMSZ
Shos-Sibolt
Siker
Skislat
Skitotal
Snowboardland
Sportsziget
Stbsport
Thesetupshop
Titansport
Vitalclub
Xtremesport
Zentaisport
Bajban vagyok, bűncselekmény áldozata lettem, sürgős ellátás

Bajban vagyok, haza szeretnék térni

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy hazatérése mindenképpen szükséges a tervezettnél korábban és ezt nem tudja finanszírozni, úgy kérjük, keresse fel a helyi konzulátust, nagykövetséget, vagy kérje a tiszteletbeli konzul segítségét attól függően, hogy abban az országban, ahol tartózkodik, milyen magyar képviselet található.Ha többféle képviselet is megtalálható a tartózkodási országában, úgy mindenképpen a konzulátussal próbálja meg felvenni először kapcsolatot , az ő feladatuk ugyanis, hogy a külföldön bajba jutott magyar állampolgárokat segítsék a hazajutásban.

BizHU-HELP 0-24 mobil applikációnkban több, mint 200 ország külképviseleti elérhetőségeit találja meg. Töltse le applikációnkat innen > > és hívja az Ön számára fontos telefonszámot!

Erőszakos bűncselekmény áldozata lettem

Ha többféle képviselet is megtalálható a tartózkodási országában, úgy mindenképpen a konzulátussal próbálja meg felvenni először kapcsolatot, az ő feladatuk ugyanis, hogy a magyar állampolgárok iratait átmenetileg pótolják kint tartózkodásuk idejére hogy a külföldön bajba jutott magyar állampolgárokat segítsék irataik átmeneti pótlásában, egy esetleg visszafizetendő kölcsönnel való támogatásban, illetve az önerőből történő hazajutásban. Konzuli / nagykövetségi / tiszteletbeli konzuli telefonos elérhetőségeket BizHU-HELP 0-24 mobil applikációnkban találja meg országonként.

Súlyos baleseti sérülésem van

Kérjük, hogy azonnal tárcsázza a helyi segélyhívó számok valamelyikét. Amennyiben rendelkezik utasbiztosítással, úgy kérjük, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot biztosítójával. Ha Ön nem rendelkezik utasbiztosítással, abban az esetben is igénybe veheti a sürgősségi ellátást az adott ország szabályai szerint. Arról, hogy országonként milyen feltételekkel jogosult sürgősségi ellátásra, itt olvashat > >

Szolgáltatás kereső - Bajban külföldön HELP

Segítség a nap 24 órájában!

Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

Érje el segélyszolgáltatásainkat mobiltelefonról is! Részletek >

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: