Iratok, értékek elvesztése
Iratok, értékek elvesztése
Tanácsok külföldi ügyintézéshez

További segítség mobil applikációnkban!

App letöltése
Partnereink az oldalon
Atlantasport
Businessbox
Carglass
Carvingsi
Cortinasport
Dolomitoksport
Dreamsport
Magyar-Autoklub
Mapfre
OMSZ
Shos-Sibolt
Siker
Skislat
Skitotal
Snowboardland
Sportsziget
Stbsport
Thesetupshop
Titansport
Vitalclub
Xtremesport
Zentaisport
Iratok, értékek elvesztése

Elvesztettem/ellopták irataimat

Kérjük keresse fel haladéktalanul a helyi konzulátust, nagykövetséget, vagy tiszteletbeli konzult attól függően, hogy abban az országban, ahol tartózkodik, milyen magyar képviselet található. Ha többféle képviselet is megtalálható a tartózkodási országában, úgy mindenképpen a konzulátussal próbálja meg felvenni először a kapcsolatot , az ő feladatuk ugyanis, hogy átmeneti igazolással pótolják az Ön iratait.

BizHU-HELP 0-24 mobil applikációnkban több, mint 200 ország külképviseleti elérhetőségeit találja meg. Töltse le applikációnkat innen > > és hívja az Ön számára fontos telefonszámot!

Elvesztettem/ellopták értékeimet

Kérjük, hogy haladéktalanul jelentse be az esetet a helyi rendőrségen. Kérjük, hogy amennyiben a bank-, illetve hitelkártyája is eltűnt, úgy keresse meg az Ellopták a bankkártyámat menüben található bankok közül saját bankjának telefonos elérhetőségét és tiltassa le a kártyáját/kártyáit. Amennyiben ellopták készpénzét, és annak pótlását nem tudja egyéb úton megoldani (pl. rokonok, ismerősök által meghitelezett, nemzetközi valuta utaló rendszeren küldött pénzhez való hozzájutással) úgy kérjük, keresse fel a helyi konzulátust, nagykövetséget, vagy kérje a tiszteletbeli konzul segítségét attól függően, hogy abban az országban, ahol tartózkodik, milyen magyar képviselet található.

Ha többféle képviselet is megtalálható a tartózkodási országában, úgy mindenképpen a konzulátussal próbálja meg felvenni először kapcsolatot , az ő feladatuk ugyanis, hogy a külföldön bajba jutott magyar állampolgárokat segítsék irataik átmeneti pótlásában, egy esetleg visszafizetendő kölcsönnel való támogatásban, illetve az önerőből történő hazajutásban.

Szolgáltatás kereső - Bajban külföldön HELP

Segítség a nap 24 órájában!

Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

Érje el segélyszolgáltatásainkat mobiltelefonról is! Részletek >

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: