Lerobbantam
Lerobbantam
Tanácsok vészhelyzet esetére

Vezessen biztonságban külföldön is!

Partnereink az oldalon
Atlantasport
Businessbox
Carglass
Carvingsi
Cortinasport
Dolomitoksport
Dreamsport
Magyar-Autoklub
Mapfre
OMSZ
Shos-Sibolt
Siker
Skislat
Skitotal
Snowboardland
Sportsziget
Stbsport
Thesetupshop
Titansport
Vitalclub
Xtremesport
Zentaisport
Lerobbantam autóval

Amennyiben autópályán a leálló sávban áll , úgy kérjük, helyezze ki a jármű mögé az elakadásjelző háromszöget, vegye fel a láthatósági mellényt. Ha több is van az autóban, akkor adja rá utasaira is mindenképpen. Utasait kérje meg, hogy hagyják el az autót és a leálló sávot, az ott tartózkodás ugyanis életveszélyes. Az autó elhagyása előtt vegyék magukhoz a legnagyobb értékű tárgyaikat, készpénzüket, irataikat az esetleges lopás nyomán keletkezett károk enyhítése végett. Ha tudomása van a környéken benzinkútról, akkor mielőbb jusson el oda és kérjen segítséget, amennyiben a hibát önerőből nem képes megjavítani. Pénz mindig legyen Önnél.

Amennyiben lát egy segélyhívó oszlopot , hívjon segítséget azon keresztül, vagy kérjen segítséget a központi segélyhívó számon. Ebben az esetben a javítási költségek Önt terhelik. Amennyiben túl sok időbe tellene önerőből megjavítania az autót, úgy inkább kérjen segítséget, ugyanis az autópálya üzemeltető el is vontathatja autóját, melynek költsége Önt terhelné. Amennyiben nem autópályán, hanem egyéb úton robbanna le, úgy próbáljon meg a legközelebbi településig eljutni, és ott segítséget kérni. Az elakadásjelző, láthatósági mellények használata szintén kötelező, értékek magunknál tartása ajánlott.

Ha van asszisztencia-szerződése (utasbiztosítással együtt, vagy autóklubnál, autógyártónál vagy márkakereskedéseknél), akkor minden esetben először az asszisztencia-központot hívja. A központ gondoskodik a helyszíni javításról, szervizbe szállításról, szükség esetén még tolmácsszolgáltatásról is. A számlát általában (és a szerződés szerinti összeghatárig) nem kell helyben rendeznie, ezt is az asszisztencia-szolgáltató, vagy a biztosító rendezi. Applikációnkban megtalálja a magyarországi utazási biztosítók asszisztencia számait, illetve helyszíni autójavítást, szállítást is rendelhet telefonon! Az applikációt innen töltheti le > >

Szolgáltatás kereső - Bajban külföldön HELP

Segítség a nap 24 órájában!

Bizhu help 0-24 mobilapplikáció

Érje el segélyszolgáltatásainkat mobiltelefonról is! Részletek >

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: