Chubb European Group SE Magyarországi Fióktelepe

Az ACE Limitedet 1985-ben alapították az USA biztosítási piacán jelen lévő excess felelősségi kapacitáshiány betöltésére és vezető tisztségviselők felelősségbiztosítási termékének értékesítésre. A kereslet felismerését követően egy csapat haladó gondolkodású úttörő konzorciumot hozott létre, és összegyűjtötte a tőkét egy új biztosítótársaság elindításához. Az alapító befektetők között 34 blue-chip vállalat volt jelen számos iparág (egészség- és gyógyszeripar, gépgyártás, fuvarozás, közművek, olaj- és gázipar, bankok és autóipar) képviseletében.

Az alapítástól az 1990-es évekig az ACE gyorsan fejlődött a termékskála bővítésén, a stratégiai partnerkapcsolatokon és felvásárlásokon keresztül. A fordulópont 1999-ben következett be, amikor az ACE felvásárolta a Cigna Corporation nemzetközi és belföldi vagyon- és felelősségbiztosítási üzletágát, az Insurance Company of North Americát (INA-t). A felvásárlás azonnali globális hálózatot biztosított az ACE-nek, és ezzel párhuzamosan átadta az INA 200 éves történelmét a vállalatnak.

Az ezt követő évtizedben és azt követően az ACE belülről és a stratégiai üzletszerzéseken keresztül is növekedett belföldi és nemzetközi színtéren is. Ez alatt az idő alatt az ACE a kiváló kockázatelemzési szakértelmével alapozta meg hírnevét, és a párját ritkító globális hálózatán keresztül kivételes szolgáltatásokat nyújtott. Mire 2016-ban az ACE megvásárolta a Chubbot, a cég vezető szerepű globális társasággá nőtt, amely a nagy multinacionális cégektől, a kisvállalatokon át magánszemélyekig és családokig mindenkinek kínál biztosítási szolgáltatásokat.

Az Chubb European Group SE-t egy amerikai anyavállalat és a New York-i tőzsdén jegyzett Chubb SE leányvállalata. Mindkét vállalat a Chubb vállalatcsoporthoz tartozik. Erre tekintettel az Chubb European Group SE-re az európai uniós, az ENSZ által elfogadott és a nemzeti korlátozásokon kívül egyes amerikai jogszabályok és szabályozások is vonatkoznak; e korlátozások és szabályok megtilthatják ezen vállalatok számára, hogy olyan természetes vagy jogi személyek részére nyújtson biztosítási fedezetet, illetve teljesítsen kárigényekre vonatkozó kifizetést, továbbá olyan tevékenységeket biztosítson, amelyek meghatározott országokhoz és területekhez, például Iránhoz, Szíriához, Észak-Koreához, Észak-Szudánhoz, a Krím-félszigethez vagy Kubához kapcsolódnak.

Vissza a lap tetejéreAEGON Magyarország Biztosító Zrt.

Társaságunk évek óta az AEGON csoport egyik legsikeresebben működő vállalata. Több évtizedes hazai tapasztalatunk és stabil nemzetközi hátterünk is garanciát jelent arra, hogy személyre szabott, színvonalas szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac egyik legnagyobb szereplője.

Életbiztosításaink nemcsak biztosítási védelmet, hanem egyben kedvező, hosszú távú megtakarítási lehetőséget is kínálnak. Cégünk a lakásbiztosítás i piacon 33 százalékos piaci részesedéssel vezető helyen áll, közel 1 millió lakást az AEGON Magyarország biztosít hazánkban. Lakásbiztosításainkkal nemcsak vagyontárgyai, hanem családtagjai védelméről is gondoskodhat. A kiegészítőinkkel az Exkluzív és assistance szolgáltatásunkkal speciális károk bekövetkeztekor is segítünk ügyfeleinknek. Útitárs Casco gépjármű biztosításunkat ügyfeleink az alap- és kiegészítő biztosítások széles kínálatából igényeiknek megfelelően állíthatják össze.

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreAllianz Hungária Biztosító Zrt.

A kiegészítő biztosításainkkal olyan szerződéskötési lehetőséget ajánlunk a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé, amelyek kedvezményes díjúak és saját GFB biztosítottjaink kárait térítik meg.

Allianz Aktív Plusz - a biztosítás alapján az a lakossági ügyfél, aki személygépkocsijával magyarországi felelősségbiztosítással rendelkező gépjárművezető hibájából vétlenül balesetet szenved (károsult), a gépjárműben keletkezett kár vonatkozásában aktív kárrendezésre jogosult, és a külföldön történt gépjárműbaleset esetén társaságunk jogvédelmi szolgáltatására tarthat igényt.

Szélvédő-biztosítás - a leggyakrabban előforduló káreseményre.

HB EURO kár- és jogvédelem biztosítás, az átfedő jogvédelmi kockázatokra tekintettel az ALLIANZ Aktív Plusz biztosítással együtt nem köthető meg.

Kiegészítő élet- és balesetbiztosítás - a legsúlyosabb káreseményre nyújt fedezetet.

Kölcsöngépjármű-biztosítás - mindazoknak, akiknek a munkához és az életviteléhez elengedhetetlen a gépjármű napi használata.

Ingyenes Allianz Assistance szolgáltatás

A GFB szerződéssel rendelkező szerződőink számára 2005-ben bevezetett assistance szolgáltatást 2006. évtől a flottákra is kiterjesztjük. A szolgáltatásért díjat 2006-ban sem kérünk, de a kártérítés összege változatlanul maximált. A fentiek alapján a már meglévő GFB-s ügyfeleink, és 2006-re új GFB biztosítást kötő ügyfeleink részére az alábbi szolgáltatást nyújtjuk:

 • gépjármű szállítása 15 000 Ft összegben,
 • szélvédő, illetve fényszóró üvegjavítás max. 5 000 Ft összegig.

Ingyenes műszaki átvizsgálás

A legjobb bónusz kategóriában lévő és emellett casco szerződéssel rendelkező ügyfeleink gépjárműveit - társaságunk költségére - közlekedésbiztonsági szempontból átvizsgálják, és felkészítik a téli közlekedésre a Magyar Autóklub műszaki állomásain.

Ingyenes aktív kárrendezés

Azon szerződőnk számára, aki gépjárművére társaságunknál kötött határozatlan idejű gépjármű felelősségbiztosítást és teljes körű Casco biztosítási szerződést, aktív kárrendezési szolgáltatást nyújtunk, amely a gépjármű gyors megjavíthatóságát segíti elő. A társaságunknál biztosítási szerződéssel rendelkező vétlen károsult részére teljesítünk szolgáltatást, ha a gépjármű balesetért más hazai biztosító társaság által kezelt érvényes gépjármű felelősségbiztosítási szerződés biztosítottja a hibás.

A biztosítottunkat megkíméljük a társbiztosítók kárfelvétel helyének keresgélésétől, így a már megszokott biztosítója segítségével és biztonságával juthat - javítása számla alapján - a kártérítési összeghez, casco önrészesedés levonása nélkül. Ügyfelünk kényelme érdekében szakembereink végzik el a kárrendezést a károkozó (vétkes) fél biztosítójával.

Kárrendezési és javítói hálózat

Kárrendezésünkben ügyfeleink magas szintű kiszolgálását tekintjük célunknak:

 • az ország teljes területét egyenletesen lefedő 110 kárrendezési egységünk várja ügyfeleinket,
 • autószerviz-hálózat áll rendelkezésükre; több mint 800 gépjárműjavítónál is lehetőség van a károk rendezésére. Ügyfelünk a társaságunk szakemberei által kidolgozott, legkorszerűbb kárrendezési eljárással támogatott 240-et meghaladó márkajavítói partnerünknél azonnal megkezdheti a teljeskörű kárrendezést.

MKB-Allianz hitelkártya

Az Allianz Hungária Biztosító Rt. a MKB Bank Rt.-vel természetes személy ügyfeleik részére kidolgozott egy egyedi hitelkártyát, amelyet a GFB szerződéssel rendelkező szerződőink igényelhetnek, elbírálási folyamat nélkül.

Országos szinten mindenhol elérhetőek vagyunk.

150 fiókból és ügyfélforgalmi irodából álló közel 1700 üzletkötőt foglalkoztató hálózatunk lehetővé teszi partnereink színvonalas kiszolgálását.

Több mint 100 biztosítási termékünket kínáljuk, lehetővé téve egy család számára, hogy minden biztosítását társaságunknál köthesse meg, ezzel is csökkentve a biztosítások ügyintézésére fordított időt.

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreAstra Biztosító

Az Astra Biztosító fizette ki az eddigi legnagyobb kártérítési összeget a román biztosítók törtenetében, amikor egy Boeing 737-300 (Tarom légitársaság repülőgépe) a Henri Coanda Nemzetközi Repülőterén, felszállás közben összeütközött egy, a kifutópályán tartózkodó haszongépjárművel. Az Airline Hull&Liability kötvény alapján az Astra kifizetette a repülőgép biztosítási értékét, 10.000.000 USD-t a Tarom légitársaságnak, valamint újabb 432.400 USD-t fizetett a roncs elszállítására.

Az Astra Biztosító 1991-ben erős szereplőként lépett be a romániai biztosítók piacára, amikor elszakadt az ADAS állami vállalattól, emiatt nagy nemzeti és nemzetközi biztosítási tapasztalatokkal rendelkezik.

Vállalatunk tradíciója két évtizedre nyúlik vissza. Tapasztalatra, hitelességre és hírnévre tettünk szert, nagyszabású terveink vannak a jövőt illetően.

Több mint 240 kirendeltséggel rendelkezve, több mint 60 féle biztosítási terméket kínálva, az Astra Biztosító teljes területi lefedettséggel rendelkezik Romániában, felelősséget vállal ügyfelei jövőjének biztonságáért. A ragaszkodás üzleti stratégiánk részét képzi, célunk, hogy meglévő ügyfeleink is elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Továbbra is bizonyítani szeretnénk ügyfeleinknek, hogy mellettük állunk, ígéreteinket betartjuk, és minden helyzetben a megfelelő alázattal járunk el. Ügyfeleinknek hosszú távú, megbízható szövetségesei szeretnénk lenni, emiatt a nekik tett ígéreteinket kivétel nélkül tiszteletben tartjuk.

Vissza a lap tetejéreColonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

Társaságunk a Colonnade Insurance S.A. Luxemburgban került bejegyzésre és Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon illetve Ukrajnában rendelkezik irodákkal. Tulajdonosunk a Fairfax Financial Holding Limited (Fairfax) a torontói tőzsdén jegyzett nemzetközi pénzügyi szolgáltató holdingtársaság, amely leányvállalatain keresztül biztosítással, viszontbiztosítással és befektetések kezelésével foglalkozik, világszerte több mint 20 biztosító és viszontbiztosító tulajdonosa. A teljes cégcsoport biztosítási díjbevétele 9,5 milliárd amerikai dollár, befektetései összértéke meghaladja a 26 milliárd amerikai dollárt, saját tőkéje 9,7 milliárd amerikai dollár.

Kelet-Európában jelenleg több mint 200 munkatársunk van és az ebből a régióból származó díjbevétel meghaladja a 40 millió Eurót.

Célunk, hogy a kelet-európai régióban a Colonnade az elsőrangú ügyfélkiszolgálásról és az innovatív megoldásairól legyen ismert.

Vissza a lap tetejéreGenerali-Providencia Biztosító Zrt.

A Generali kötelező je több mint egy egyszerű kötelező :

KÖTELEZő BIZTOSÍTÁS AUTÓSBARÁT SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÉS AKÁR 45%-OS DÍJKEDVEZMÉNNYEL

 • Kármentes vezetőket a Generali a bónusz rendszeren felül jutalmazza!
 • Kármentesen vezet? Kötelező je árából a bónusz-kedvezményen túl extra díjkedvezményt adunk.
 • Megtakaríthatja kötelező je egy negyedéves díját (akár 15.000 Ft-ot) is, ha a Generali kötelezőt választja és CIB folyószámlát nyit!
 • A Generali a kedvezmények széles körét kínálja!
 • Nálunk van a cascója? Kötelezője árából engedünk.
 • Éves díjfizetési ütemet választ? Kötelezője árából engedünk.
 • 14 év alatti a gyermeke? Kötelezője árából engedünk.
 • Őstermelő vagy mezőgazdasági egyéni vállalkozó? Kötelezője árából engedünk.
 • Házastársa gépjárművére nálunk kötött kötelező biztosítást ? Az Ön gépjárművére kötendő kötelezője árából engedünk.
 • Egyedülálló kiegészítő szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére:
 • Ellopták az autóját? A taxiját fizetjük!
 • Lopás assistance szolgáltatás az EU egész területén. A Generali lopás assistance szolgáltatása segítségével, amely a személygépjárművek és két tonna hasznos terhelésű tehergépkocsik kategóriájában egyedülálló a piacon, Ön továbbra is mobilis marad! A lopás assistance keretében megtérítjük a gépjármű ellopása miatt keletkező extra költségeket, pl. taxiköltség, autóbérlés, utazási költség, szállásköltség , bárhol kerüljön is nehéz helyzetbe az Európai Unió területén.
 • Útközben lerobbant? Úton a segítség! Autós Segélyvonal az EU egész területén Gépjárműve meghibásodott az autópálya közepén? Reméljük, ez nem következik be! Ha mégis, a Generali kötelezős ügyfeleinek van segítség a bajban. Autós Segélyvonalunk éjjel-nappal hívható telefonszámán tanácsot kérhet belföldön vagy külföldön történt baleset, műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén. Autós Segélyvonal a nap 24 órájában: (06-1) 458-4453, (06-1) 458-4463.
 • Úgy esett, hogy kár esett? Bennünket mindenhol megtalál! Casco biztosítással is rendelkező ügyfeleinknek másik biztosító ügyfele által okozott kár esetén is teljes körű kárfelmérést és kárügyintézést biztosítunk. Kárügyintézéskor az ország több mint 600 pontján megtalál bennünket vagy szerződött partnereinket. Emellett telefonon és interneten keresztül is intézkedhet online szerződéskezelő rendszerünk segítségével.
 • Aktív kárrendezés. Ha a Generalinál köti kötelező biztosítását , nemcsak a másik félnek kedvez, hanem saját magának is, hiszen a Generali a kötelezővel Önnek is szolgáltat.

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreGenertel Biztosító Zrt.

A Genertel Biztosító Zrt. a Generali Csoport tagja, 100%-os tulajdonosa a Generali-Providencia Biztosító Zrt.

Társaságunk 2007-ben kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás értékesítésével kezdte meg munkáját, ezt 2008 folyamán lakossági biztosítások (casco, lakás-, utas-, baleset-biztosítás) követik majd.

A 2008-es évet kiváló eredménnyel, több mint 120.000 darab kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás szerződés értékesítésével zártuk.

Nemzetközi áttekintés:

Nyugat-Európában a hagyományos biztosítótársaságok mellett egyre nagyobb számban jelentek meg a direkt csatornát felhasználó, hazánkban eddig ismeretlen direktbiztosítók. A Generali Csoport úttörőként már Olaszországban (Genertel) és Németországban (CosmosDirekt) megjelent ezen a piacon ,és mindkét országban jelentős piaci részesedésre tett szert.

Németországban a CosmosDirekt nevű direktbiztosító az évek folyamán piacvezető biztosítóvá vált, mára közel 1 millió online ügyfele van. 2003-tól Németország első számú direktbiztosítója. Általában a direkbiztosítók nem-élet ágban indítják el a szolgáltatásaikat, de ez alól Németország kivétel volt, mert első termékként életbiztosítást lehetett kötni interneten. Sikerük kulcsa a biztonság és az ellenőrzött minőség, az ügyfélközpontú hangvétel.

Olaszországban – a magyar direktbiztosítóval azonos nevű - Genertel a direktbiztosítási piac negyedét uralja, és folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezik, mely már alapításának évében (1994) átlépte a sok ezres ügyfélszámot. A „törődő és okos” biztosító címét méltán érte el a direktbiztosítási szektorban, mivel kiemelt figyelmet fordít az ügyfélkapcsolat minőségére és az ügyfelei igényeit mindennél fontosabbnak tartja.

A magyar biztosítási piac is megérett az új technológia bevezetésére, mely költséghatékony megoldásai révén kedvező áron, magas színvonalú szolgáltatást tud nyújtani leendő ügyfeleinek.

Vissza a lap tetejéreGroupama Biztosító Zrt.

A Groupama Biztosító közel 1,3 millió ügyfelével, teljes körű biztosítási kínálatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. A Groupama Biztosító mind a lakosságnak, ezen belül is a családoknak, mind a kis- és középvállalkozásoknak teljes körű biztosítási védelmet kínál. Az élet-, felelősség- és vagyonbiztosítások terén a folyamatosan fejlődő biztosítási termékek széles választékát kínáljuk országos irodahálózatunk 140 pontján, valamint az OTP Bank 400 fiókjában versenyképes áron. A társaság a 100 éves múltú a Groupama nemzetközi csoportjához tartozik.

A Groupama Biztosító számára a legnagyobb érték az ügyfelei bizalma, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfelei bizalmát nap, mint nap meghálálja és viszonozza.

Groupama – Bizalomból biztonság

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreK&H Biztosító Zrt. - K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Elérkezett az idő, hogy jelenlegi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását kedvezőbbre cserélheti. Kösse meg felelősségbiztosítását a K&H-nál, hiszen mi mindenben segítséget nyújtunk, hogy a kár gyorsan és egyszerűen rendeződjön. Ráadásul a fizetendő díj sem elhanyagolható. Éppen ezért talán Önnek is az a legfontosabb, hogy autója biztosítása a lehető legelőnyösebb legyen. Ha szeretné, hogy valóban kevesebbet kelljen biztosításra költeni, döntsön okosan novemberben is!

Miért érdemes minket választania?

A K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással Önnek 5% díjkedvezményt adunk, amennyiben K&H lakossági bankszámláján vagy (vállalkozói) pénzforgalmi számláján keresztül, negyedéves, féléves, illetve éves díjfizetésű csoportos díjbeszedési megbízással fizeti biztosítása díját.

Döntsön okosan - K&H

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreKözép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület

Nonprofit egyesületünk, már tizedik éve áll a tagtársaknak, - akik egyben a tulajdonosok is - a rendelkezésére, az egyre bővülő biztosítási szolgáltatásaival. Mint a legnagyobb taglétszámú, hazai egyesület, jelenleg a több mint százezer tagtársunknak nyújtunk biztosítási védelmet. A biztosítási díjainkat az előző években befizetett díjak és a károkra kifizetett összegek aránya határozza meg.

A multinacionális biztosítós részvénytársaságok mellett működő civil szerveződés eredményesen gazdálkodik, és évről évre emeli a törzstőkéjét.

A biztosítási díjaink áttekinthetőek, mivel a GFB díjainkat az előző években befizetett díjak és a károkra kifizetett összegek aránya határozza meg. Minden biztosító az üzletpolitikájának megfelelően alakítja ki a díjszerkezetét például, hogy mekkora az apparátusa, vagy a működési költsége.

Nehéz ma eligazodni egy autósnak a díjtáblázatok között, de alapvetően, a mi egyesületünknél az eltérő díjak a területi és a kor szerinti differenciáltságból adódnak, viszont a közszolgálati dolgozók kedvezményét országosan, egyöntetűen biztosítjuk!

Javasoljuk, hogy tájékozódjon, hiszen jelentős megtakarítás érhető el éves szinten, ha megtalálja az Önnek és a családjának a megfizethető díjú "biztosítási csomagot".

Balesetmentes közlekedést kíván itthon és külföldön a Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület valamennyi munkatársa!

Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Alapszabálya

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreMKB Biztosító

Az MKB Csoport új tagjaként alakult meg 2007. június 28-án az MKB Általános Biztosító Zrt. és az MKB Életbiztosító Zrt. Két társaság létrehozására azért volt szükség, mert a hatályos szabályozás értelmében teljes körű biztosítási szolgáltatások nyújtásához külön élet-, és nem élet biztosítót kell alapítani.

Jelenlegi tulajdonosok az MKB Bank Zrt. és a Versicherungskammer Bayern.

Alapításkor mindkét biztosítóban 50%-os részesedést szerzett Bajorország legnagyobb biztosítási csoportosulása: a Versicherungskammer Bayern, amely egyben Németország egyik legnagyobb egészségbiztosítója is. 25%-25% részben alapító a Bayerische Landesbank és az MKB Bank Zrt.

A tulajdonosok közös célja, hogy ügyfeleinknek teljes körű pénzügyi kiszolgálást nyújtson. A két biztosító önálló ügynökhálózatot nem tart fenn, a biztosítási termékek értékesítését (az egyre sikeresebb alkuszi együttműködés ellenére is) túlnyomórészt az MKB Bank fiókhálózatán keresztül végzik. A bank-biztosítás e formája teszi lehetővé, hogy minden ügyfelünknek személyes pénzügyi tanácsadót biztosítsunk az MKB Bank fiókhálózatán keresztül.

Vissza a lap tetejéreMondial Assistance

Missziónk a segítségnyújtás: bárhol, bármikor

A világ egyik legnépszerűbb utasbiztosítójaként a Mondial Assistance évente több mint 10 millió ügyfelet támogat. Minden nap építjük történelmünket, első osztályú termékeink forgalmazásával és a világ utazóinak szolgálatával. A Mondial Assistance választásával egy átfogó, globális hálózat támogatását tudhatja maga mögött. Nem számít, hogy milyen messze utazik - a segítség mindig kéznél van.

Vissza a lap tetejéreMár több százezren tudják ha kötelező, irány a Posta!

A PostaAutóőr-t eddig több mint 350.000 Ügyfél választotta. Ennyien biztosan nem tévednek!


Miért érdemes a PostaAutóőr-t választania?


 • különösen kedvező, áttekinthető díjak
 • kedvezményes szerviz saját autójára
 • kárbejelentés az ország minden postáján
 • már interneten is megköthető (www.postabiztosíto.hu)

A PostaAutóŐr 2003-as sikeres bevezetése óta több mint 500 ezer Ügyfél választotta a PostaAutóŐr KGFB biztosítást. A termék sikerességéhez hozzájárul az átlátható díjstruktúra, valamint a gyors és egyszerű szerződéskötési lehetőség.

Törvényben előírt értesítési kötelezettségünknek eleget téve tájékoztatjuk, hogy a 2003.évi LX. törvény (Bit.) 2010. április 1-én hatályba lépett 96.§.(8) bekezdése alapján a PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási feltétel 3.pontja és a kiegészítő balesetbiztosítási feltétel 7.12.2. pontja módosult. A 2010. április 1-én már fennálló határozatlan tartamú szerződések esetén a hatálybalépést követően kezdődő biztosítási időszak első napjától kell alkalmazni a módosított rendelkezéseket.

A PostaAutóőr is - mint a Posta Biztosító valamennyi szolgáltatása - az "Egyszerű - Közeli - Biztos - Kedvező" filozófiát képviseli. A szolgáltatás struktúrája könnyen áttekinthető és kedvező díjakkal az ország bármely postáján megköthető.

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreUNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac egyik legdinamikusabban fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. Az elmúlt években töretlen növekedési pályán mozgó társaság nemcsak a magyar biztosítási piacon, de anyavállalatán, a Vienna Insurance Group-on belül is meghatározó szerepet tölt be eredményei révén.

Az UNION a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója: a negyedik legmagasabb alaptőkével rendelkezik a biztosítótársaságok és egyesületek között. Pénzügyi hátterét anyacége, Közép-Kelet-Európa vezető biztosítási csoportja, az 1824-ben alapított Vienna Insurance Group garantálja.

Széles élet- és nem-életbiztosítási palettájával az UNION megoldást kínál a változó élethelyzetekben felmerült igényekre, legyenek azok hosszú távú befektetési célok, váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés, magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítása, féltve őrzött otthon , vagyontárgyak védelme, vagy vállalkozások, vállalatok és intézmények vagyon-, felelősség- és gépjármű-biztosítási igénye.

Az UNION mind lakossági, mind vállalati, intézményi ügyfelei számára kínál innovatív, személyre szabott, az egyedi igényeknek megfelelő biztosítási megoldásokat.

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreUNIQA Biztosító Zrt.

Autó & szabadság gépjármű-biztosítások!

Kötelezőjéhez aktív kárrendezési szolgáltatást nyújtunk

Aktív kárrendezési szolgáltatást nyújtunk az Allianz, és a Generali ügyfelei által okozott károk esetében társaságunknál casco biztosítással rendelkező ügyfeleink részére. Kedvező díjú balesetbiztosítás , illetve asszisztencia szolgáltatásra vonatkozó biztosítást köthetnek kötelező gépjármű-felelősségbiztosításaikhoz ügyfeleink.

Kiterjedt díjkedvezmény-rendszert alkalmazunk a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjtarifában.

Pénz visszafizetési garanciát adunk kármentesség esetén!

Az UNIQA 1999-ben vezette be törzs-ügyfél rendszerét, az un. Multipartner rendszert, melynek keretében a piacon egyedülálló módon több szerződéssel rendelkező kármentes lakossági ügyfeleinek visszatéríti a biztosítási díjuk egy részét.

Ez az összeg elérheti évente akár a 11.000 Ft-ot is. A Multipartner rendszerben természetesen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások díja is figyelembe vételre kerül.

Kiterjedt, országos lefedettségű kárrendezési hálózatot működtetünk. A legnagyobb márkaszervizekkel olyan együttműködésünk van, amelynek révén a kárösszeget közvetlenül részükre utaljuk, biztosítva ezzel ügyfeleinknek a készpénzkímélő megoldást.

Egyedülálló digitális kárfeldolgozási rendszerünk segítségével a kárrendezés lényeges lépéseiről, sms-ben, e-mailben tájékoztatjuk Ügyfeleinket. A szolgáltatás 2006-ban már Budapesten kívül is elérhető lesz.

GFB Kormányrendelet

Vissza a lap tetejéreSIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.

A magyarországi SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt., a SIGNAL Unfallversicherung aG. első külföldi alapítású biztosítójaként azzal a fő céllal jött létre, hogy az iparosok saját biztosítójaként vállalkozásaihoz nyugodt hátteret teremtsen; családtagjaik, alkalmazottaik üzleti és megélhetési biztonságát növelje és a felmerülő biztosítási igényeikre átfogó konstrukciókat dolgozzon ki. Legnagyobb megelégedésünkre társaságunk több száz kis és középvállalkozás részére nyújt biztosítást mind vállalkozásához, mind családi biztonságának megteremtéséhez.

Biztosítótársaságunk tevékenységét már a kezdetektől kiterjesztette a lakosság minden rétegére. Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük, az élet-, baleset, vagyonbiztosítások után, 2006 évben elindítottuk gépjármű-biztosítási üzletágunkat. Emellett felismerve ügyfeleink igényeit, szoros együttműködést alakítottunk ki számos pénzintézettel: közel 100 takarékszövetkezettel, a KDB Bankkal, az FHB Bankkal, az UniCredit Bankkal, a Raiffeisen Bankkal és az AXA Bankkal.

Vissza a lap tetejéreWáberer Hungária Biztosító Zrt.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. 2008. szeptember 9-én alapítási engedélyt, majd október 27-én „Gépjármű-biztosítás” végzésére kapott tevékenységi engedélyt, egyben 2008. szeptember 12. óta a Magyar Biztosítók Szövetségének teljes jogú tagja.

A társaság célja, hogy felelős és átlátható működésű biztosítóként, a kor információ-technológiai eszközeinek maximális kihasználásával, korszerű, kedvező árszínvonalú, és az ügyféligényeken alapuló termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, és ezzel a hazai biztosítási szektor megbízható szereplőjévé váljék.

Munkatársaink szakmai felkészültsége, az új ismeretek iránti nyitottsága, és nem utolsó sorban a stabil tulajdonosi háttér a biztosíték arra, hogy a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. színvonalas és versenyképes szolgáltatásokkal áll meglévő, és leendő lakossági, továbbá vállalati ügyfeleinek a rendelkezésére.

Vissza a lap tetejéreVissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: