Árgarancia a Biztosítás.HU-n

Társaságunk mindent megtesz Ügyfeleink és az oldalra látogatók bizalmának erősítése érdekében. Ezt támasztja alá árgaranciánk is, mellyel biztosítjuk Önt arról, hogy a honlapunkon meghirdetett biztosítási díjak helyesek.

Biztosítás.hu Árgarancia – Részletes feltételek

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk közölt biztosítási díjak megegyeznek a biztosítók által meghirdetett, vagy a társaságunk felé közölt tarifákkal. Amennyiben az oldalunkon megkötött egyedi szerződési díj eltér a biztosítási kötvényben szereplő végleges díjtól, az eltérésből adódó különbözetet megtérítjük Ügyfeleink részére.

Mely esetekben nem érvényesíthető az árgarancia?

A Biztosítás.hu árgaranciája csak azokban az esetekben vehető igénybe, amikor a szerződő a kalkuláció során szükséges adatokat hiánytalanul és a lehető legpontosabban adta meg. Nem érvényesíthető az árgarancia, amennyiben a díjeltérés a felhasználó téves vagy hiányos adatszolgáltatásából adódik. Olyan kedvezmények megjelölése, amelyekre a szerződő nem jogosult, nem a valóságnak megfelelő bonus-malus besorolás megadása, vagy a díjkalkulációt követő károkozás eseteiben nem tudunk garanciát vállalni. Ide tartozik még az a helyzet is, amikor a díjeltérés a biztosító helytelen díjszámításából adódik: ilyenkor a szerződőnek a biztosító felé kell jeleznie az eltérést, és kérvényezni a különbözet megfizetését. Ennek lebonyolításában Ügyfeleinknek teljes körű segítséget nyújtunk.

Válassza a Biztosítás.hu-t a kényelmes, online ügyintézéshez, kösse meg biztosítását árgaranciával, kérdés esetén pedig forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.