Megújult a Biztosítás.hu weboldala!

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk, és segítsünk nekik eligazodni a biztosítások útvesztőjében. Ezt a célt szolgálja megújult weboldalunk is: számos új funkcióval biztosítjuk a hatékonyabb, gördülékenyebb ügyintézést. 2021. április 10-től már az új felületen kalkulálhat, és köthet biztosítást. Nézzük, milyen újdonságok segítik a biztosításkötést megújult weboldalunkon!

Miért válassza a Biztosítás.hu-t?

Független biztosítási alkuszként ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt: az a célkitűzésünk, hogy biztosító partnereink ajánlatainak összehasonlításával mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. Kalkulátoraink használatával néhány adat megadását követően egyszerűen eljuthat az ajánlatokig, és online megkötheti biztosítási szerződését. Felületünkön lehetősége van KGFB, CASCO, és autós kiegészítő biztosításokat kötni, otthonát lakásbiztosítással óvhatja, utazás előtt pedig különféle utasbiztosítási ajánlatok közül választhat.

A legfontosabb változások megújult weboldalunkon

Szélesebb kínálat: ezentúl több biztosító partner ajánlatai közül választhat, annak érdekében, hogy még inkább a saját igényeire szabott biztosítás mellett dönthessen.

Gördülékenyebb ügyintézés: optimalizáltuk a folyamatokat, így egyszerűbbé vált az online biztosításkötés folyamata.

Könnyebb összehasonlíthatóság: hozzon tudatos döntést! Megújult kalkulációs felületünkön egyszerűbben hasonlíthatja össze az egyes ajánlatokat.

Együttkötés gyorsan, egyszerűen: kössön bármikor kötelezője mellé CASCO-t vagy más kiegészítő biztosítást néhány kattintással!

Regisztráció: ezentúl élő szerződés nélkül is regisztrálhat weboldalunkra. Élvezze a regisztráció előnyeit, használja kalkulátorainkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot személyes menüjén keresztül!

Ami nem változik...

Továbbra is fontos számunkra, hogy ügyfeleink az igényeikhez legközelebb álló biztosítást választhassák ki, ezért a személyre szabott ajánlatokon túl szakértői segítséget is nyújtunk, valamint hasznos funkciókkal tesszük egyszerűbbé folyamatainkat. Nem kell aggódnia, ha máskor folytatná a kalkulációt, lehetősége van ugyanis elmenteni a beírt adatokat, hogy később ott folytathassa, ahol abbahagyta. Regisztrált felhasználók esetén pedig ezután is az adatok automatikus kitöltésével segítjük a gyorsabb biztosításkötési folyamatot. Ha esetleg elakadna az ügyintézés során, munkatársaink továbbra is ingyenesen állnak rendelkezésére. Kérdésével forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítünk!

Útmutatók biztosításkötési folyamatainkhoz

HAMAROSAN!

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.