HITEL, KÖLCSÖN, SZÁMLA?

Fontos tudnivalók banki termékekről egy helyen

Tudja meg, hogyan válassza ki a megfelelőt és igazodjon el könnyedén a banki útvesztőkben!

Tudnivalók a személyi kölcsönökről

Tovább

Információk lakáshitelekről
új és használt lakásokra

Tovább

Lakástakarék típusú
megtakarításokról bővebben

Tovább

Céges és vállalkozói bankszámlákról bővebben

Tovább

Lekötött betétekről, kamatokról bővebben

Tovább

Bankszámla tudnivalók, a megfelelő bankszámla kiválasztása

Tovább

Adósságrendezésről, hitelkiváltásról bővebben

Tovább

Hitelkártya tudnivalók, hitelkártyák kiválasztásáról bővebben

Tovább
Banki hírek

2021. 03. 12.

Egyelőre nem bevett szokás itthon, pedig érdemes évről évre megvizsgálni, éppen milyen hitelajánlatokat kínálnak a bankok. A több évig tartó kamatcsökkenéssel ugyanis korábban nem látott szintre kerültek a kölcsönök kamatai is. Ez pedig lehetőséget teremt arra, hogy egy régen, magas kamaton felvett hitelt kiváltsunk egy olcsóbbal, és így végül pénzt spóroljunk.

Tovább

2021. 03. 10.

Ha szánunk rá eleget, bankszámlánk mellé igényelhetünk magasabb szintű szolgáltatásokat kínáló betéti és hitelkártyát. Ezek a plasztikok eddig általában utazásokkal kapcsolatos előnyöket biztosítottak, azonban most, hogy a járvány miatt gyakorlatilag leálltak a nemzetközi utazások, megvizsgáltuk, változtak-e a kártyák mellé megszerezhető bónuszok.

Tovább

2021. 02. 25.

Egy teljes körű lakásfelújításra eddig is több állami támogatás volt igénybe vehető, január óta pedig még szélesebbé vált a paletta. Nem mindegy azonban, hogy az egyes lakáscélokat melyik támogatás segítségével valósítja meg az igénylő, ezért érdemes minden lehetőséget számításba venni a munkálatok kezdete előtt. Ebben segít a Bank360.hu pénzügyi szakportál összefoglalója: az elemzők utánajártak, hogy a kitűzött lakáscélokhoz a lakásfelújítási támogatás, a csok vagy esetleg a babaváró hitel lehet-e a befutó.

Tovább

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.