Először jár nálunk?

A Biztosítás.hu üzemeltetője, a Netrisk Magyarország Kft. jelenleg az egyik legjelentősebb internetes független biztosításközvetítő (alkusz). Az alkuszi tevékenység lényege, hogy az alkusz az ügyfél nevében eljár a biztosítóknál kiválasztott ajánlat megkötése érdekében. A Biztosítás.hu fontos szerepet játszik az online biztosításkötés egyre nagyobb ütemű fejlődésében.

Miért válassza a Biztosítás.hu-t?

Egyszerű és gyors

Átláthatóvá tesszük a biztosítások útvesztőjét: online kalkulátoraink segítségével egyszerűen és gyorsan eljuthat a biztosítók ajánlatáig, majd összehasonlíthatja őket, és kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelőt. A szükséges adatok megadása és az ajánlat kiválasztása után otthona kényelméből kötheti meg biztosítási szerződését. Ha pedig elakad az ügyintézés során, munkatársainktól telefonon vagy online chaten kérhet segítséget.

Ingyenes

Szolgáltatásunk ingyenes, a Biztosítás.hu nem számol fel biztosításközvetítői díjat, Önnek a biztosítási díjon kívül egyéb költségekkel nem kell számolnia, amennyiben nálunk köti meg szerződését.

Árgaranciát vállalunk

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk közölt díjak megegyeznek a biztosítók által meghirdetett, vagy a társaságunk felé közölt tarifákkal. Amennyiben az oldalunkon megkötött egyedi szerződési díj eltér a biztosítási kötvényben szereplő végleges díjtól, az eltérésből adódó különbözetet megtérítjük Ügyfeleink részére. Abban az esetben, ha a díjeltérés téves adatszolgáltatásból adódik, nem tudunk garanciát vállalni.

Ügyfeleink érdekében

Egyszerre több biztosítóval dolgozunk együtt, így Ügyfeleink szélesebb kínálatból választhatnak, különböző biztosítók ajánlatait ismerhetik meg. A biztosításkötés során munkatársaink az Ön érdekeit képviselik, ügyében a biztosítótársaságoknál szakszerűen mi járunk el. Célunk, hogy a szerződéskötési folyamatot Ügyfeleink számára megkönnyítsük, annak érdekében, hogy máskor is az online biztosításkötést és a Biztosítás.hu-t válasszák.

Online Ügyfélszolgálat

Online Ügyfélszolgálatunkon az Ön által megkötött szerződéshez kapcsolódóan az alábbi hasznos funkciókat érheti el:

  • vonatkozó biztosítási feltételek
  • biztosításához kapcsolódó dokumentumok
  • adatkezelés
  • utasbiztosítás esetén díjfizetés

Az Online Ügyfélszolgálaton megtalálja a szerződéséhez kapcsolódó dokumentumokat, melyeket az online tárhelynek köszönhetően bármikor elérhet, megtekinthet.

Milyen típusú biztosításokat köthet oldalunkon?

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Oldalunkon online, egyszerűen intézheti a KGFB megkötését, így akár közvetlenül az autó adásvételt követően megkötheti új szerződését. Évenként lehetősége van biztosítóváltásra is: az évfordulót megelőző 60 napban megtekintheti valamennyi biztosító aktuális ajánlatát, igényét pedig online is leadhatja. Amennyiben ez az évforduló előtti 33. napig beérkezik társaságunkhoz, az előzményszerződés felmondását, és az új szerződés megkötését munkatársaink elintézik Ön helyett.

CASCO biztosítás

Kötelezője mellé választhat CASCO biztosítást is, mellyel anyagi védőhálót képezhet váratlan helyzetek esetére. A legtöbb esetben a CASCO biztosítás nem kötelező, ám mindenképpen ajánlott. A CASCO-t megkötheti közvetlenül az autó vásárlásakor, KGFB-vel együtt, de már meglévő gépjárművéhez is választhat biztosító partnereink CASCO ajánlatai közül.

Lakásbiztosítás

Váratlan események a ház körül is bármikor történhetnek. Ilyen lehet például egy betörés vagy egy tűzeset. Lakásbiztosítás esetén is több biztosító ajánlata közül választhatja ki az Önnek és otthonának legmegfelelőbbet, alap biztosítása mellé pedig kiegészítő fedezeteket is választhat. Ne feledje: lakásbiztosítását érdemes 2-3 évente felülvizsgálni, hiszen lehet, hogy kedvezőbb feltételekkel köthet új biztosítást.

Utasbiztosítás

Utazás előtt érdemes utasbiztosítást kötni, hogy bebiztosítsuk magunkat a külföldön történő váratlan helyzetekre, balesetekre. Utasbiztosítás esetén szerződését akár aznapi utazásra is megkötheti, így nem kell félnie, ha esetleg későn gondolt a biztosításra!

Tekintse meg biztosító partnereink ajánlatait online, kösse meg szerződését otthona kényelméből a Biztosítás.hu-n, kérdés esetén pedig forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.