Biztosítás.HU ügyfél-elégedettség mérés

A Biztosítás.HU azért jött létre, hogy online alkuszi szolgáltatásokon keresztül segítse a lakossági ügyfeleket, mint a biztosítóktól független tanácsadó. Társaságunk mindig az ügyfelek és nem a biztosítók megbízásából jár el, mindig ügyfeleinknek keressük a számukra valóban szükséges és megfelelő termékeket. Ezen ügyfél-elégedettség mérés funkcióval is ügyfeleink véleményét szeretnénk megmérni és mások számára is elérhetővé tenni. Ön is pár kattintással megtudhatja ügyfeleink véleményét szolgáltatásainkról, ahol olyanok mondják el véleményüket, akik már vásároltak terméket a Biztosítás.HU portálon keresztül.

Az adatokat a Ecommerceaward.com független ügyfél-elégedettség mérő portál szolgáltatásával mérjük.

A jobb oldali grafikonon látható, hogy az egyes értékelések összesítve milyen arányban oszlanak meg a társaságunkra leadott értékeléseken belül. Amennyiben további részletes értékeléseket szeretne rólunk látni azt a Ecommerceaward oldalán tekintheti meg.

Ügyfeleink írták - Értékelések és tapasztalatok a Biztosítás.HU-ról

5/5 Viszonylag gyors és egyszerű a kitöltés és nagyon jó az összehasonlító ajánlattétel.

5/5 Gyors pontos egyértelmű webes felület. Azt kaptam amit vártam.

5/5 Az ügyintéző gyorsan pontosan és a kérdésre adott választ! A rendszer megfelelően működött.

5/5 Évek óta önöknél kötöm a biztosításomat: egyszerű, gyors.

5/5 Az azonnali chaten történő segítségnyújtás nagyon jó volt. Köszönöm.

Tudnivalók az Ecommerceaward.com-ról

Ügyfeleink véleményének független mérésére a ecommerceaward.com alkalmazását használjuk.

Miért választottuk őket?

Mert az Ecommerceaward.com garantálja:

 • a független véleményt: az összes értékelés hiteles és bizonyítottan a vásárlóktól származik. Nem engedélyezi azoknak a fogyasztóknak az értékelését, akik nem vásárolták meg az általuk vizsgált terméket.
 • a megbízhatóságot: az Ecommerceaward.com soha nem szünteti meg a rossz értékelést, és nem is fizet az embereknek, hogy írjanak jó véleményeket.
 • az anonimitást: az értékeléseknél nem jeleníti meg az ügyfelekhez tartozó személyes adatokat.
 • a pártatlanságot: az Ecommerceaward.com nem szerkeszti vagy távolítja el az Ön értékelését, viszont szükség esetén moderálja a szöveges hozzászólásokat

Mikor történik moderáció?

Amennyiben az értékelések a következőket tartalmazzák:

 • vulgáris, obszcén, a jó ízlést sértő, fenyegető, trágár, zaklató értékelés;
 • mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan;
 • kisebbségi, vallási, faji nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő;
 • jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre valófelhívást, jelentkezést tartalmaz;
 • pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képeket, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz;
 • szabadalmi, védjegy-, eredet megjelölés-, származásjelölés- vagy mintaoltalmat sért;
 • szerzői vagy azzal szomszédos jogot sért;
 • nem a témához kapcsolódó „offtopic” információ;
 • spam (kéretlen üzenet);
 • Amennyiben nem a Biztosítás.HU-t értékeli az ügyfél (pl. valamelyik biztosítót nevesíti meg az értékelésnél)
 • kereskedelmi, illetve reklámcélú.

Tudnivalók a Biztosítás.HU-ról

A Biztosítás.HU ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő független online biztosítási alkusz portálja. Tevékenységét az ügyfelek érdekében, az ügyfelek megbízásából végzi. Alapelve, hogy kizárólag olyan biztosítási termékeket értékesítsen, melyre véleménye szerint valóban szüksége van ügyfeleinek. A Biztosítás.HU által kínált biztosítások által ügyfeleink felkészülhetnek azon jövőbeli problémáik kezelésére, melyeket önerejükből képtelenek lennének megoldani, kezelni. Társaságunk ügyfél által felhatalmazott biztosítási alkuszként mindenkor az ügyfelei megbízásából jár el a biztosítók felé, képviselve az ügyfelet, az ügyfél által a www.biztositas.hu portálon keresztül indított biztosítási tranzakciók tekintetében. Ezért is fontos számára az ügyfelei visszajelzése, hogy hatékonyan és ügyfélbarát módon szolgálja ki felhasználóit, továbbfejleszthesse, javíthassa szolgáltatásait.

Értékelés menete

Értékelésre a Biztosítás.HU oldalon forgalmazott biztosítási termékek (lakás-, utas-, kötelező és CASCO biztosítások) megvásárlását követően a termékek moduljaiban van lehetőség. Értékelést a szerződéseket megvásárló ügyfeleinktől kérünk, az egyes termékértékesítési folyamatok végén véletlen generátorral kiválasztva az ügyfelek 5-15%-át, felkérve őket véleményük elmondására.

A leadott értékelések az Ecommerceaward.com hét naponta frissíti. Amennyiben Ön az elmúlt év összes értékelésére kíváncsi oldalunkkal kapcsolatban azt ezen a linken megtekintheti Az oldalon lehetősége van az értékeléseket különböző szempontok szerint rendezni, mint pl. dátum szerint, értékelések minősége, stb. szerint.

Amennyiben Ön szerződést kötött oldalunkon, de a véletlenszerű kiválasztás miatt Önnek nem jelent meg az értékelés lehetősége, kérjük írja meg értékes véleményét a kapcsolat@biztositas.hu email címre, ahol kérdését is nagy örömmel válaszoljuk meg.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 09.