Impresszum

Tisztelt Felhasználó! Felhívjuk a figyelmét, hogy a Netrisk Magyarország Kft. weboldalaira történő látogatásával egyidejűleg Ön elfogadja a következő feltételeket, melyek böngészésének teljes időtartamára és a felhasználás minden módjára nézve irányadóak:

Szerkesztőség

 • Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft.
 • 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
 • Postacím: 1519 Budapest Pf: 479
 • Együttműködéssel, marketinggel kapcsolatos ügyekben kérem ide írjon: marketing@biztositas.hu
 • Telefon: +36 70 700 2000
 • Fax: +36 1 413 3490

Oldalunkról

Oldalunkon, a kiválasztott biztosítási szerződést online módon megkötheti! A megkötött szerződéseket és a vonatkozó biztosítási feltételeket, online ügyfélszolgálat segítségével felhasználónként nyilvántartjuk.

Szolgáltatásainkat és az oldalunkon elérhető biztosítási termékek körét folyamatosan bővítjük és örömmel fogadunk minden javaslatot, észrevételt portálunkkal kapcsolatban.

Üdvözlettel,
A Biztositas.hu csapata
Szolgáltatásaink díjmentesek.

Szerzői joggal és az oldal használatával kapcsolatos feltételek

 1. A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. World Wide Web oldalainak tartalma, valamint az oldalon megvalósuló - a biztosítóintézetek által kínált termékek összehasonlításának online környezetben történő, ügyfél preferációt követő, testre szabott értékelésének és bemutatásának ? módja és módszere, szerzői jogvédelem alá esik. A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos, annak részben vagy egészben való tárolása, felhasználása, illetve bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

 2. Tilos a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalak tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

 3. A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 4. Sajtóból származó, nyilvánossá tett információk és ilyen jellegű más dokumentumok nyilvános felhasználása akkor engedélyezett, ha a forrást egyértelműen megjelölték.

 5. A minél egyszerűbb elérhetőség érdekében a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. weboldalai tartalmazhatnak olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólag az Ön felelőssége, hogy a külső weboldalak meglátogatásakor az adott webhely használati feltételeit megismerje.

 6. A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. nem vállal felelősséget a külső weboldalakon elérhető tartalomért. Valamely külső weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti automatikusan azt, hogy a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. támogatja az oldalt

 7. A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. weboldalaira való látogatásával Ön vállalja, hogy a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. szerverére Ön által bármilyen módon felvitt tartalom nem tartalmaz szándékosan hibás adatokat, nyilvános közlésre alkalmatlan, valamint harmadik személyek jogait sértő, illetve önmagában bűncselekményt megvalósító részeket, továbbá mindent megtesz annak érdekében, hogy a tartalom elküldése előtt eltávolítsa a vírusokat, vagy más, a szerver rongálására alkalmas elemeket.

 8. A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft.-nek a felhasználók általa weboldalaira küldött tartalomért fennálló felelősségére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak. Amennyiben a felhasználó által a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. weboldalaira felvitt tartalom, illetve annak nyilvánosságra hozatala harmadik személy jogait, vagy jogos érdekeit sérti, a jogsértő tartalmat elhelyező személyt kártalanítási kötelezettség terheli, ha harmadik személy a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. ellen a felvitt tartalom miatt eljárást indít, vagy egyébként vele szemben igényt érvényesít és a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. a jogsértés miatt helytállni köteles. A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. bármikor jogosult a felhasználók által felvitt tartalmat weboldalairól eltávolítani. Ez alól csak a online ügyfélszolgálaton elhelyezett adatok kivételek, melyek megőrzése természetesen a Biztosítás.HU Kft. Kötelezettsége.

 9. "Biztosítás.hu - a biztosítások kiindulópontja" szöveg a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. bejegyzett védjegye, annak kizárólagos használati joga a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft.-t illeti meg. A weboldalakhoz való hozzáférési lehetőség előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül önmagában nem tekinthető az oldalakon megjelenő, akár a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft., akár harmadik személyek tulajdonában álló védjegyekre vonatkozó licencjog megadásának vagy a használatra vonatkozó egyéb hozzájárulásnak.

A Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. felügyeleti szerve: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina körút 55.)

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat letöltése »

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat letöltése »

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató »

Biztosítás.HU aktuális partnerei

Biztosítás.HU aktuális partnereinek megtekintése »

Együttműködéssel, marketinggel kapcsolatos ügyekben kérem ide írjon:
marketing@biztositas.hu

Copyright - Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. - Minden jog fenntartva.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 09. 06.