A BIZTOSITAS.HU üzemeltetője, az Első Online Biztosítási Alkusz Kft. jelenleg az egyik LEGNAGYOBB INTERNETES FÜGGETLEN BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ (alkusz). Az alkuszi tevékenység lényege, hogy az alkusz az ügyfél nevében eljár a biztosítóknál kiválasztott biztosítás megkötése érdekében. A Biztositas.hu-nak eddig is döntő szerepe volt az internetes biztosításkötés egyre nagyobb ütemű fejlődésében. A fejlődésre jellemző, hogy mára a regisztrált felhasználóink száma meghaladta a 400.000-et. A nagy számú felhasználónk is mutatja, nálunk az ügymenet rutinosan és gördülékenyen megy a biztosítások terén jártas munkatársaink segítségével.

Ingyenes

A Biztositas.hu online biztosításközvetítői szolgáltatásai Önt a biztosítási díjakon felüli külön díj megfizetése nélkül megilletik. A biztosítási díj meghatározott részét képező közvetett díjazásban attól a biztosítótól részesülünk, ahová Ön a biztosítási szerződést köti

Gyors

A Biztositas.hu-n alig 2 PERC ALATT juthat el a díj és szolgáltatás összehasonlító oldalig és áttekintheti a vezető biztosítók ajánlatait.

Egyszerű

Az adatok bevitele során a 3 SZINTŰ SEGÍTSÉGNYÚJTÓ RENDSZERÜNKKEL a biztosítások terén kevésbé jártas felhasználók számára is egyszerűvé tesszük a biztosításkötést.

Megbízható

A folyamat során a már megadott adatok figyelembevételével a rendszer kiszűri a lehetséges és általában előforduló szakmai és adminisztrációs hibák jó részét. Mint FÜGGETLEN ONLINE BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ nyújtunk szakmai segítséget ügyfeleinknek, ez azt jelenti, hogy az oldalunkon a magyarországi biztosítóintézetek által kínált termékek egyszerű, mégis korrekt összehasonlítását tesszük közzé.

Az Ön érdekében

Az ügyfeleink szempontjából különösen előnyös, hogy az ügymenet során az ügyfél érdekét gyakorlott és a biztosítások terén jártas szakembereink képviselik, az ügyfelek helyett. Így Önnek nem kell a biztosítótársaságok jól képzett szakembereivel vitás kérdésekben érvelni, mi szakszerűen eljárunk Ön helyett.

Telefonos segítség

A gördülékeny működést segíti elő a CALL CENTERÜNK, melynek segítségével bármilyen fontos kérdésben az Ön rendelkezésére állunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdése van, hívjon minket!

Biztosítási módozatok, szolgáltatások

Gépjármű - felelősségbiztosítás (GFB)

Az Ön által megadott adatok segítségével néhány perc alatt kiszámítjuk az egyes biztosítók által kínált, az Ön jövő évi bonus-malus fokozatának megfelelő konkrét díjakat. Oldalunkon megkötheti a kiválasztott biztosítóval gépjármű-biztosítási szerződését, online módon megküldésre kerülő igazolással intézheti ügyeit az okmányirodákban. Az oldalunkon keresztül megkötött gépjármű-biztosításához online módon igényelhet zöldkártyát. Legfontosabb kárkori teendőkről is tájékoztatjuk, de kérdése esetén akár szakértőinkhez is fordulhat!

Casco biztosítás

A biztosítók CASCO díjai között jelentős különbségek is vannak. Ez még abban az esetben is igaz, ha valaki adott biztosítónál már eltöltött egy-két évet.

A biztositas.hu-n mindenki pár perc alatt megtekintheti a kívánt gépjárművére a biztosítók által ajánlott pontos CASCO díjakat. Így kiválaszthatja közülük az Önnek legkedvezőbbet.

Utasbiztosítás

Az utasbiztosítási modul használatával Ön kényelmesen, utánajárás nélkül kötheti meg biztosítását a Biztositas.hu-n. A rendszerünk további fontos előnyei:

  • utolsó pillanatban is megköthető: Akár aznapi utazáshoz is
  • szakmai segítség a speciális igényekhez (rafting, extrém sportok, videokamera, fényképezőgép)
  • a megkötendő biztosítás díját bármely DOMBORNYOMÁSÚ KÁRTYÁVAL teljesítheti
  • A kötvényt a díjfizetést követőn azonnal megküldjük e-mailben és letölthető az Online Ügyfélszolgálaton is
  • A kötvényszámokat SMS-ben is továbbítjuk az Ön részére

Lakásbiztosítás

Az adatainak, egyéni szempontjainak megadását követően, az összehasonlító oldalunkon áttekintheti a jelenlegi biztosítók ajánlatait. Sokéves szakmai tapasztalatunk segítségével egyszerűen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő lakásbiztosítás t. Ezután néhány perc alatt megkötheti a biztosítást online.

Online Ügyfélszolgálat, Saját Mappa

Online Ügyfélszolgálatunkon az Ön által megkötött szerződéshez kapcsolódóan az alábbi hasznos funkciókat érheti el:

  • vonatkozó biztosítási feltételek
  • biztosításához kapcsolódó dokumentumok
  • adatkezelés
  • utasbiztosítás esetén díjfizetés

A Saját Mappa – egy díjmentesen az Ön rendelkezésére bocsájtott tárhely oldalunkon, amely lehetővé teszi a szerződéskötési folyamatok során keletkező, Ön által elfogadott és megismert dokumentumok és tartalmak automatikus elmentését, tárolását és azok változatlan formában és tartalommal való későbbi megjelenítését az Ön számára.

Intézze ügyeit gyorsan, egyszerűen és kényelmesen megújult Online ügyfélszolgálatunkon.

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: