Árgarancia feltételek

Érvényes 2013. október 30.-tól visszavonásig

Tisztelt Felhasználó!

Társaságunk mindent megtesz, hogy az Ön és a portálunkra látogatók számára mindenkor biztosítsa a lehető legolcsóbb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjak elérését.

Árgarancia feltételek

A Legjobb Ár Garanciája - Részletes feltételek

Amennyiben a nálunk köthető kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díjánál a Portálunkon való szerződéskötést követő 120 napban bárhol másutt olcsóbbat találna, kifizetjük Önnek a nálunk megkötött szerződés és az Ön által talált olcsóbb díjú szerződés teljes éves díja közötti különbözetet!

  • Mikor nem érvényes a garancia?
    Nem vonatkozik a garancia arra az esetre amennyiben a díjeltérés valótlan vagy téves adatszolgáltatásból ered, különösen: ha Portálunkon más adatokat adott be, mint az olcsóbb szerződés díjának kiszámításakor. Nem terjed ki továbbá a garancia az Ön szerződéskötését követő érvényességgel meghirdetett kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjtarifák szerinti díjakra.
  • Mivel kezdeményezheti garanciánk érvényesítését?
    Az olcsóbb díjú biztosítást kínáló biztosítótársaság által kiadott - a díjszámítás alapjául szolgáló adatokat és a díjat is tartalmazó – a biztosító által cégszerű formában aláírt igazolás a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. részére levélben vagy e-mailben történt benyújtásával.
  • Mi történik, ha Ön nem a Portálunkon elérhető legkedvezőbb díjú kötelező biztosítást választotta?
    Amennyiben Ön nem a Portálunkon elérhető legkedvezőbb díjú kötelező biztosítást kötötte meg, úgy csak annyiban érvényesítheti garanciánkat, amennyiben az Ön által talált olcsóbb díj a Portálunkon választható legolcsóbb biztosítás díjánál is kedvezőbb. Számítás módja: Az oldalunkon Ön által elérhető legolcsóbb éves díj mínusz az Ön által igazolt ennél olcsóbb díjú biztosítás éves díja.

Helyes Díjszámítás Garancia - Részletes feltételek

A társaságunk által üzemeltetett portálon (a továbbiakban: Portál) keresztül megkötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződések esetében társaságunk garantálja az ügyfelek által fizetendő biztosítási díjak helyes, a biztosítók által meghirdetett díjtarifáinak megfelelő kiszámítását. Ettől való eltérés esetén társaságunk vállalja, hogy megtéríti a biztosító által rögzített valós díj és a Portálunkon elérhető legolcsóbb díj közti különbséget a szerződő részére, feltéve ha a biztosító a kötvényesítés során azonos díjképzési paraméterek mellett számított biztosítási díja, a Portálon keresztül megkötött szerződés díjnál magasabb. Nem terjed ki a díjszámítás árgarancia azonban azokra az esetekre, amikor a biztosítások díja a portálunkon történt díjkalkulációt követően okozott káresemények miatt, vagy az alkuszi meghatalmazás társaságunk részére történő késedelmes megküldéséből fakadóan változik, vagy a kötvényesített bonus-malus fokozat nem felel meg a kalkuláció során megadottnak, vagy a szerződéskötés alkalmával igényelt kedvezmények igazolásait az általunk megadott határidőig nem nyújtják be.

A díjszámítás árgarancia csak abban az esetben érvényes, amennyiben a szerződést a Portálon keresztül megkötő személy a díjszámításhoz szükséges adatokat teljes körűen és helyesen adta meg.

A díjszámítás árgarancia a szerződéskötés kezdeményezését követő 120. napig érvényesíthető a Netrisk Magyarország Első Online Biztosítási Alkusz Kft. részére levélben vagy e-mailben történt bejelentés alapján.

A díjszámítás árgarancia nem érvényes azokra az esetekre, amikor a kötelező biztosítás a biztosítók által meghirdetett díjtarifa szerinti díjjal, valamely társaságunkon kívül álló ok miatt nem köthető meg a Portálon keresztül (pl. az adott biztosítóval szemben alkalmazott felügyeleti intézkedés, vagy konkrét értékesítési csatornához kötött tarifa stb).

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: